nlc.hu
Sztárok

Varga Feri gigafogyása

Iszonyúan lefogyott Varga Feri

Nemcsak Balássy Betti dobott le sokat, hanem a férje is.

Balássy Betti és Varga Feri összesen majdnem 70 kilótól szabadult meg. Az énekesnő látványos átalakulása szigorú és kitartó munka eredménye, amiben a férje – rutinos diétázóként – támogatja. Fejenként több mint 30 kilót adtak le, a leadott zsírpárnáktól pedig a házasságuk is új erőre kapott.

Varga Feri már korábban életmódot váltott, cukorbetegsége miatt ugyanis szigorú étrendet kell tartania. Felesége azonban csak egy éve csatlakozott hozzá.

63 kilóig lefogytam 95 kilóról” – árulta el a Tények Pluszban az énekes, aki azóta stabilan tartja magát 70 kiló körül. Ezzel a súllyal pedig teljesen elégedett. Míg párja az edzőteremben, ő a műhelyben tartja fitten magát, a koronavírus-járvány alatt ugyanis kitanulta az asztalos szakmát.

Varga Feri

Varga Ferire rá sem ismerni! – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

 

Varga Feri

Nagyon sokat fogyott az egykori megasztáros – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

 

Varga Feri

Varga Feri egykor 95 kiló is volt – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Balássy Betti és Varga Feri egyébként a Megasztár 3. szériájában ismerkedtek össze. Az énekesnő a tehetségkutatóban vokalistaként támogatta a versenyzőket, az énekes pedig a 2. helyen végzett. Az azóta eltelt szűk 16 évben több közös dalt is készítettek, és 3 gyerekükkel boldog házasságban élnek.

Kiemelt kép forrása: TV2 / Tények Plusz – videó

Még több gigafogyás a sztárvilágból az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top