nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárok házassági válságai

Ezek a magyar hírességek nem titkolják: válságban a házasságuk

Vannak olyan magyar sztárpárok, akik nyíltan vállalják, nincs minden rendben a házasságukban.

Nehéz időket élnek/éltek át a következő sztárpárok, akik közösségi oldalaikon beszéltek vagy épp beszélnek arról, hogy válságban van a házasságuk.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga 2020 augusztusában költöztek szét. A párhoz közelálló források akkoriban Kinga szülés utáni depressziójával magyarázták a történteket, konkrét információ azonban sehol sem jelent meg arról, hogy pontosan mi állhatott a háttérben. Bár voltak nehéz időszakaik, úgy tűnik, hogy Kinga és L.L. Junior kibékülnek egymással.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Fotó: Sajtóklub

„Azt gondolom, egyértelmű, ha egy pár terápiára jár, akkor próbálja megmenteni a kapcsolatát. (…) Én a felesége vagyok, és attól, mert most éppen nem élünk együtt, egyikünk sem megy jobbra vagy balra. Amíg szeretjük egymást, mi egy házaspár vagyunk” – nyilatkozta korábban Kinga. Azt tervezik, hogy eladják a törökbálinti házat és együtt költöznek Budapest belvárosába.

Berki Krisztián és Mazsi

Az utóbbi időben eltűntek a közös képek a házaspár oldaláról, aminek – mint kiderült – megvan az oka. A házasságuk ugyanis egy kisebb mélypontra került, ám úgy érzik, van visszaút – erről a Hot! magazinnak meséltek, és megmutatták a lányukat is.

Sztárok, és válságban lévő házasságuk

Fotó: Korponai Tamás/smagpix

Mint kiderült, Berki azt nehezményezi, hogy a lánya érkezésével lecsúszott a második helyre. „Azt érzem, már nem vagyok első helyen a feleségemnek, és most már soha nem is leszek az. Ezt egy férfinak nehéz megemésztenie, különösen egy olyan embernek, aki az édesanyja óta nem volt első helyen sehol; és mindemellett legyek megértő és türelmes.”

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Tápai Szabina sosem tagadta, hogy Kucsera Gáborral való kapcsolata és házassága mennyire küzdelmes. A háromgyerekes anyuka igazi hullámvasútnak nevezte egy korábbi bejegyzésében.

Sztárok, és válságban lévő házasságuk

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

„2013.06.28. – ez az esküvőnk dátuma. Hihetetlen, hogy repül az idő, bár ezt a legjobban a gyermekeinken látjuk. Túl a kritikus 3-5-7. éven. Küzdelmes kapcsolat és házasság a miénk, egyszer fent, egyszer lent, mint egy igazi hullámvasút! Ezt sosem titkoltuk. Én nem is hiszek abban, hogy mindig minden tökéletes. De így jó, 2 sportolónak, legalább van miért küzdeni… Boldog Évfordulót” – írja a közösségi oldalán Szabina, aki nemcsak a házasságával kapcsolatban, de bármilyen kérdésben őszintén válaszol követőinek. 

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top