nlc.hu
Sztárok

Szolnoki Péter lánya

Emlékszel még a Bon Bon énekesére? Szolnoki Péter lánya 25 éves gyönyörű nővé cseperedett

Szolnoki Péter nagyon ritkán mesél magánéletéről, családját mindig is óvta a nyilvánosságtól.

Szolnoki Péter nyolcévesen kezdett zenével foglalkozni fuvolistaként. 1993-ban a Ki mit tud? elődöntőjében jazz kategóriában szerepelt. Ebben az évben találkozott Török Tamással, akivel 1995-ben megalakította a Bon Bon formációt. Ezt követően végigjárta a magyar könnyűzene szamárlétráját, így szinte minden híres előadóval, együttessel dolgozott, és dolgozik a mai napig.

Kiegyensúlyozott szakmai pálya, kudarcoktól nem mentes magánélet

Bár ritkán mesél magáról, az 51 éves Szolnoki Péter tavaly májusban, Joshi Bharatnak adott interjúban a múlt történései kapcsán a válására is kitért. Elmondása szerint ezt kudarcként élte meg, de szerencsére mostanra – a már 6 éve tartó új párkapcsolatában – ismét boldog.

Szolnoki Péter és gyerekei

Fotó: Schumy Csaba/smagpix

„Számomra valahol azért egy kudarcélmény volt az, hogy én elváltam, hogy megromlott a házasságom. A szüleim 51 éve élnek együtt, a nagyszüleim is halálukig éltek együtt. Tehát volt egy olyan példa, amit szerettem volna követni, és amikor rájöttem, hogy ez nem fog nekem menni, azért ez egy rossz érzés volt nekem. (…) A gyerekeim pont ezt mondták nekem: jobb is, hogy elváltatok, de természetesen ezt nagyon komolyan veszem és erről is sokat beszélek velük, a mai napig, hogy ezt a fajta példát ne vigyék tovább” – árulta el  korábban a Bon Bon együttes énekese  a Life TV Ébredj velünk! Extra című műsorban.

Féltve óvja gyerekeit a reflektorfénytől

Szolnoki Péter nagyon ritkán mutatja meg családját, pedig három gyerek büszke édesapja. Bogi lánya 25, fiai, Péter és Balázs pedig 22 és 19 évesek.

Szolnoki Péter és gyerekei

Szolnoki Péter fiával, 2019-ben (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

Amikor gyermekei kicsik voltak, a zenész munkája miatt sok időt volt távol, azonban amikor otthon volt velük, mindig ügyelt arra, hogy övék legyen a főszerep. A nagy odafigyelés és szoros összetartás miatt nem kizárólag szülő-gyerek kapcsolat alakult ki köztük, barátként és szövetségesként tekint rájuk.

Szolnoki Péter és lánya, Bogi között olyan szoros a bizalmi viszony, hogy a fiatal lány még fiúügyeibe is beavatta édesapját.

„Én pedig nem sörétes puskával vártam az udvarlókat. Nem tiltottuk semmitől az édesanyjával. Tudtuk, ha megbízható értékeket adtunk át neki, akkor ő is megbízhatóvá válik, ezért nem kell rövid pórázon tartanunk” – mesélte az énekes a Best magazinnak 2021 novemberében. 

(Nyitókép: smagpix/Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top