nlc.hu
Sztárok

Exatlon: Novák Zalán visszatér

Exatlon All Star: Novák Zalán újra bevethető

Hosszú ideig nem versenyzett, de most végre visszatér.

Novák Zalán még az Exatlon All Star első hetén sérült le, azóta mankóval közlekedett, a pályákon pedig csupán észrevételeivel tudta segíteni a csapattársait. Bár a saját évadában éppen egy lábsérülés miatt kellett távoznia, idén kijelentette, hogy nem opció számára a feladás. A pénteki adásban hosszabb kihagyás után visszatért a versenybe, ráadásul nem is akármilyen eredményt ért el, így arra esélye lehet, hogy a magyar válogatott színeiben képviselje hazánkat a Mexikó elleni csatában.

novák zalán

Novák Zalán (Fotó: TV2)

Hosszú idő után ma visszatértél a játékba, ráadásul a medál játék döntőjébe is bejutottál. Hogy érzed magad, milyen volt futni?

Ha két szóban kellene jellemezni a napomat, akkor félek, de közben boldog vagyok. Egy elég komoly sérülésen vagyok túl, ami bármikor kiújulhat, úgyhogy ennek tudatában kell mennem előre. Sokáig nem is láttam az alagút végét, úgyhogy nagyon örülök, hogy visszatérhettem, és fizikálisan is megélhetem a pályákat.

Mennyire fog vissza teljesítményben a sérülés, mennyivel vagy óvatosabb, mint előtte?

Most azt mondanám, hogy kb. 70 százalékon tudok jelenleg teljesíteni. Ezt elfogadtam, valamiért ezt kaptam a sorstól, és próbálom ebből kihozni a maximumot, pozitívan szemlélni a jövőt.

Nagyon határozottan kijelentetted, hogy te sérülés miatt nem mész haza az All Star évadból. Hogy érzed, menni fog a küzdelem a végsőkig?

Nem tervezek előre, hiszen fölösleges. Azt sem gondoltam volna, hogy a negyedik napon egy ilyen komoly sérülésem lesz. Minden nap egy újabb túlélés számomra.

A mai adásban sor kerül az Exatlon All Star első nemzetközi megmérettetésére, Mexikó ellen szurkolhatunk a magyaroknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top