nlc.hu
Sztárok

Sztárválások januárban

Szakítós január: hazai és külföldi sztárpárok, akik ebben a hónapban jelentették be, hogy elválnak útjaik

A hazai és a nemzetközi sajtóban sorra érkeznek a bejelentések ismert emberektől, miszerint kapcsolatuk vagy épp házasságuk zátonyra futott.

Kis túlzással még el sem indult az év, de kapkodjuk a fejünket, ahogy a hazai és a külföldi kedvenceink sorban szakítanak egymással.  Összeszedtük, kik jelentették be a különválásukat az elmúlt pár hétben. A lista nem túl rövid.

Kulcsár Edina és Csuti

Óriásit szól(t) Kulcsár Edina és Csuti bejelentése, miszerint zátonyra futott a házasságuk. A páros sosem csinált titkot abból, hogy nincsenek jól, egy évig próbálkoztak megmenteni kapcsolatukat, de végül nem sikerült. Kulcsár Edinára azóta pedig a szerelem is rátalált a híres hazai rapper-producer, G.w.M személyében, aki feleségét, Nagy Melanie-t hagyta ott az egykori szépségkirálynőért.

Válások a a sztárvilágban

Fotó: Sajtóklub

Horváth Gréta és Meggyes Dávid

Meggyes Dávid hűtlensége miatt véget ért Horváth Gréta házassága is. Az Ázsia Expressz 2. győztese már a válókeresetet is beadta.  „Szeretnék egyszer a kétkezi munkámért elismerést kapni, és lehetőséget arra, hogy bebizonyítsam, mennyi mindenre képes egy nő akarásával, kitartásával. Egyszerűen boldognak lenni. Kedvesnek és bátornak maradni” – mondta Horváth Gréta. Meggyes Dávidról pedig az is kiderült, hogy új párja a táncosnő, Stana Alexandra.

Válások a a sztárvilágban

Fotó: Nagy Zoltán

Vámos Erika és párja

Úgy tűnt, Vámos Erika megtalálta élete párját. Amikor beütött a Covid, egyből összeköltöztek és így is nagyon jól működött a kapcsolatuk. Pár hónapja még az esküvőt tervezték.

Válások a a sztárvilágban

Fotó: Schumy Csaba/smagpix

„Igazság szerint a mai napig nem tisztáztuk a pontos okokat és körülményeket, nincsenek konkrét és elfogadható válaszok egyikünk részéről sem, és ettől ilyen nagyon nehéz és fájdalmas. Mostanra elfogadtuk mindketten, hogy így alakult, de úgy érzem, egyikünk sem dolgozta még fel. Tudom, hogy Laciban sok elfojtás van, én is egy nagy hátizsákot cipelek a múlt összes fajdalmával és sérelmével megpakolva” – mondta korábban Vámos Erika.

A külföldi hírességeket sem kíméli a januári negatív hullám:

Jason Momoa és Lisa Bonet

Jason Momoa és felesége, Lisa Bonet 16 év együtt töltött idő után válnak el, amit a Trónok harca és az Aquaman sztárja az Instagramon jelentett be.

Válások a a sztárvilágban

Fotó: Mike Coppola/FilmMagic

„Házastársként elválnak útjaink. Ezt nem azért jelentettük be, mert úgy gondoljuk, hírértékű, hanem azért, hogy méltóságteljesen és őszintén éljük az életünket. A szeretet nem múlt el közöttük, de más módon él tovább. Felszabadítjuk egymást, hogy azok lehessünk, akik igazán vagyunk” – fogalmazott közös közleményükben Jason Momoa és Lisa Bonet.

Emma Roberts és  Garrett Hedlund

Három év együtt járás után külön utakon folytatja Emma Roberts és Garrett Hedlund. A páros a People forrása szerint nehéz hónapokon van túl, és igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a lehető legnagyobb barátságban neveljék tovább közös kisfiukat, Rhodest.

(Fotó: BG015/Bauer-Griffin/GC Images)

Fotó: BG015/Bauer-Griffin/GC Images

Különválik férjétől Krisztina infánsnő

Különválik férjétől Krisztina infánsnő, VI. Fülöp spanyol király fiatalabbik nővére – közölte az EFE spanyol hírügynökség január 24-én. „Közös megegyezéssel úgy döntöttük, hogy megszakítjuk házastársi kapcsolatunkat. Gyermekeink iránti elkötelezettségünk töretlen” – fogalmazott rövid közleményében a házaspár.

Fekete január: hazai és külföldi sztárpárok, akik ebben a hónapban jelentették be, hogy elválnak útjaik

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top