nlc.hu
Sztárok

Lezárult Nótár Mary bírósági pere

Lezárult Nótár Mary 5 és fél éve húzódó bírósági pere

A bíróság kimondta a jogerős ítéletet Nótár Mary ügyében.

Nótár Mary megnyerte a pert, amely egykori lemezkiadója és közte zajlott. Fellebbezésnek már nincs helye – értesült a Blikk.

„Úton-útfélen a sárba akartak tiporni. Nyolcvanmillió forintot követeltek rajtam bevételkiesés miatt. Most kimondta a bíróság, hogy nem behajtható ez az összeg. Nekik viszont hétmillió-kétszázezer forintnyi perköltséget kell megfizetniük, illetve mivel négy évig letiltották a megjelenéseimet, amit nem tehettek volna meg, kártérítést követelek. A kártérítés ötven és százmillió forint közé tehető, nagyságrendileg ennyivel károsítottak meg” – mondta Nótár Mary.

(Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

„Maximális elégtétel, hogy végre kimondta a bíróság az igazságot. Én végig hittem az igazamban és az igazságszolgáltatásban. Szeretném lezárni végre ezt az ügyet. Még évekkel ezelőtt fogadtam meg, hogy kizárom a lelkemet ebből az egészből, próbálok eltávolodni tőle. Minden tárgyaláson ott voltam, velük ellentétben” – mondta az énekesnő.

(Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top