nlc.hu
Sztárok

Onyutha Judit fürdőruhában

Onyutha Judit 15 kilós fogyása után fürdőruhában állt kamerák elé

Bomba formában van Onyutha Judit, aki nemrégiben fürdőruhában állt a kamerák elé, hogy megmutassa, ötvenhez közeledve sem lehetetlen elérni a vágyott alakot.

Onyutha Judit élete pár éve teljesen összeomlott, az ország egykori kedvenc időjósa megélt egy családi tragédiát, és karrierje sem úgy alakult, ahogy szerette volna. Teljesen elhagyta magát, azonban sikerült talpra állnia, amiben 15 kilós fogyása is szerepet játszott.

Onyutha Judit bomba formában van

Fantasztikusan néz ki Onyutha Judit

„Először nem is akartam tudomást venni arról a 15 kiló pluszról, ami rövid időn belül jött rám fel. Nem tetszett, amit a tükörben láttam, rossz volt lelkileg megélni, hogy megváltozott a testem. Az ország filigrán nőként ismert meg, folyamatosan kaptam bókokat, én voltam a bájos, a csinos időjós. Bevallom, hogy szégyelltem, ha megismertek az utcán, nem akartam, hogy így lássanak az emberek, frusztrált a külsőm. Főleg, hogy akadt egy-két őszintébb ember, aki megjegyezte, hogy »hát Juditka, felszedett pár kilót«. Végül ezek a vélemények inspiráltak abban, hogy változtassak. Úgy gondolom, hogy még az utolsó pillanatban nyertem vissza a régi alakomat, hiszen ahogy múlnak az évek, egyre nehezebb lefogyni. Ezzel a fotózással azt szeretném megmutatni a nőtársaimnak, hogy igenis sikerülhet! Már nem akarom zsákruhákkal takargatni magam, ahogy eddig tettem, hiszen újra jól érzem magam a bőrömben – mondta Onyutha Judit.

Onyutha Judit bomba formában van

Elmesélte, hogy sikerült magáról leolvasztani a kilókat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top