nlc.hu
Sztárok
Schmuck Andor és a nők

Schmuck Andor: „Negyven lány volt az életemben”

Az 51 éves politikust mindig körülrajongták a nők.

Még nincs egy éve, hogy Schmuck Andor elvált akkor 24 éves feleségétől, Esztertől, azonban a politikus nem adja fel a reményt. Nemrégiben azt mondta: nyitott szemmel jár, és ha úgy adódik, harmadszorra is megnősül. Mint a BEST magazin írja, tény, hogy mindig is sok nő vette körül Schmuck Andort; izgalmas viszonyai, házasságai is voltak. A válása után már nyáron egy fekete hajú hölggyel látták vacsorázni a politikust, az augusztus 20-i tűzijátékot pedig egy szőke nővel nézte végig egy rendezvényen. 

Schmuck Andor

Schmuck Andor már a harmadik esküvőjét tervezgeti (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Harminc-negyven olyan kapcsolatot tudok összeszámolni, ami több volt, mint egy egyéjszakás kaland. (…) Mindig engem szedtek fel, mindig engem választottak, én soha nem kezdeményezek” – árulta el nemrég a 24.hu-nak az 51 éves politikus, hozzátéve: ő soha nem azt nézte, ki hány éves, hanem azt, hogy milyen ember.

Ha lesz is harmadik esküvője, egy biztos: Schmuck Andor akkor sem köt házassági szerződést. Korábban ugyanis azt mondta, az ő vagyona a rengeteg közös élmény, azt pedig úgysem lehet elvenni.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Schmuck Andorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top