nlc.hu
Sztárok

Ez lett Várkonyi Andrea érdi házával

Várkonyi Andrea házában él Radics Gigi családja

Megtartotta egykori otthonát az extévés.

Mielőtt összeköltözött Mészáros Lőrinccel, Várkonyi Andrea és lánya Érden élt egy kertes házban. Az ingatlant – amelynek a kertjében medence és tó is van – az esküvő után is megtartotta, sőt nemrégiben kiadta, mégpedig jóbarátainak, Radics Gigi családjának, akik egykor a felújításban, sőt a ház berendezésében is segítettek neki, utóbbiban elsősorban az énekesnő édesanyja – írja a Story magazin.

Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea úgy érzi, ezer éve barátok a Radics családdal (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Amikor Radicséknak, akik tavaly ünnepelték 26. házassági évfordulójukat, szükségük volt egy házra, Várkonyi Andrea azonnal felajánlotta nekik egykori otthonát. Az extévés ugyanis bennük bízik, mert támogatták, amikor egyedül volt.

„Vannak olyan barátságok, hogy az első pillanattól olyan, mintha ezer éve jóban lennétek. Ilyenek nekem Gina, én így hívom Gigit, és a családja, teljesen összenőttünk. (…) Hihetetlenül jó emberek, családi érzéssel teli ez a barátság” – nyilatkozta korábban Várkonyi Andrea Radicsékról, akik az egykori tévés esküvőjén is ott voltak.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Várkonyi Andreáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top