nlc.hu
Sztárok

Barta Sylvia új műsort kapott

Új feladatot kapott a TV2-nél Barta Sylvia

Ismert embereket mozgat meg az időjós.

Barta Sylviát eddig időjósként láthattuk a TV2 képernyőjén, azonban köztudott, hogy aerobic-és zumbaoktatóként is dolgozik a tévézés mellett. Összekötötte a kellemest a hasznossal és elvállalta a Mozdulj! című műsort a csatornán, amelyben ismert embereket mozgat meg.

barta sylvia

Barta Sylvia új műsort kapott (Fotó: Instagram)

„A lényeg az, hogy kedvet csináljunk a mozgáshoz, hiszen akinek eddig nem is volt fontos az egészsége, az az elmúlt két évben megtapasztalta, hogy mekkora kincs. (…) Édesapám rengeteg sportot űzött, az evezéstől a síelésen át nagyon sok mindent és pici korom óta ebbe nőttem bele. Versenyszerűen úsztam, aztán természetes volt, hogy felnőttként is ezt az életmódot folytattam. Egy picit megzakkantott, amikor egy betegség miatt nem tudtam mozogni, de utána még inkább felértékelődött a sport szeretete. Elmentem egy edzői iskolába és mindenféle tanfolyamokat végeztem. Aerobic-tréner vagyok és többféle csoportos órát tarthatok” – mondta a Mokkában Barta Sylvia.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top