nlc.hu
Sztárok

Újra a kifutón vonult Demcsák Zsuzsa

Visszatért a kifutóra Demcsák Zsuzsa, ismét modellnek állt

Férje és a gyerekei le voltak nyűgözve.

Demcsák Zsuzsa több, mint egy évtizedes kihagyás után visszatért a kifutóra – írja a Blikk. A 43 éves műsorvezető a a Budapest Central European Fashion Week alkalmából vállalta a felkérést, hogy modellként mutassa be egy hazai divatház legújabb kollekciójának darabját.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa az 1996-os Szupermodell versenyen a legjobb 15 közé jutott be – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Mint a bulvárlap megjegyzi, Demcsák Zsuzsa nagy sikert aratott, minden szem rátapadt, amikor végigvonult a kifutón. “Jó volt visszacsöppenni ebbe a világba, főleg, hogy régen az életem része volt. (…) Nem is feltétlenül a kifutón való vonulást élveztem, hanem a kulisszák mögötti légkört, a várakozást, az izgatottságot” – vallotta be a tévés.

Elmondása szerint a modellkedés rövid szakasza volt az életének, de szerette. “Ha kapok felkérést, akkor a mai napig szívesen vállalom, de nem tudnám elképzelni, hogy visszatérjek” – árulta el Demcsák Zsuzsa, akire a férje és a gyerekei is nagyon büszkék voltak.

Olvass még Demcsák Zsuzsáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top