nlc.hu
Sztárok

Németh Lajos ritkán látott lánya, Mónika

Németh Lajos ritkán látott lánya – el sem hiszed, hol él

Németh Lajos ritkán beszél a családjáról, de ezúttal kivételt tett.

Németh Lajos 2016-ban vonult nyugdíjba, de egy-egy időjárás-jelentés erejéig a mai napig bejelentkezik a TV2-n. Az időjós ötszörös nagypapa, egy lánya van, a ma már 44 éves Ágnes és egy fia, a 43 éves Balázs.

Ágnes külföldön él, így az egykori időjós több mint egyéves kihagyás után nemrég találkozott újra lányával és három unokájával. December 9-én utazott Finnországba, ahol együtt töltötték az ünnepeket, a karácsonyfát is együtt díszítették.

„Mónika lányommal feldíszítettük a karácsonyfát🎄 Este az unokákkal együtt várjuk a Jézuskát és a finn Joulupukkit” – írta a fotóhoz Németh Lajos.

A koronavírus-járvány akadályozta korábban a találkozót így az egykori időjós és felesége nagyon várták, hogy újra megölelhessék lányukat és az unokákat: Fannyt, Lindát és Emilt.

„Három, Finnországban élő, de magyar nyelven perfektül beszélő unoka. Emil, a legkisebb, 12 éves. Nagyon vár. Remélem, sokat fogunk pingpongozni. A 14 éves Linda és a már felnőtt, 21 éves Fanni” – mesélte a Mokkában.

Németh Lajos feleségével

Németh Lajos és felesége (Fotó: Csaba Toroczkay/smagpix)

„Február 2-án volt 2 éve, hogy visszarepültünk. Rengeteg olyan családi program volt kint, szalagavató, ballagás a legnagyobb lánynak, és azok az élmények, amelyekről lemaradtam a Covid miatt. Most háromszorosan már védett vagyok, ezért úgy határoztunk, hogy most meglátogatjuk őket, mint nagyszülők, hiszen nagyon repül az idő, és úgy nőnek fel lassan az unokák, hogy csak Skype-on beszélgetünk egymással, de az nem ugyanolyan, mintha az ember megölelhetné a saját unokáját” – mondta Németh Lajos korábban.

Természetesen az unokázós fotók sem maradtak el a Finnországban töltött 1 hónap alatt:

„Emil az öt unokám közül a harmadik, az egyetlen fiú. »Sajnos« túl jól pingpongozik. Egyre nagyobb bajban vagyok, ha suli után kihív egy meccsre. Lassan figyelem innen Finnországból is, hogy fehér lehet-e a karácsony. Egyelőre a helyzet nem reménytelen” – írta a képhez az időjós, aki le sem tagadhatná, hogy egykor ebből kereste a kenyerét.

Fia esetében nagyobb szerencséje van, Balázs és két lánya, Emma Johanna és Berta pár méterre laknak a nagyszülőktől.

(Nyitókép: Birton Szabolcs/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top