nlc.hu
Sztárok

Lady Szomjas életmódváltása

Brazil álomalakra gyúr Lady Szomjas, 25 éves korára el akarja érni

Életmódot váltott az Álarcos énekes és az X-Faktor háttérműsorának a házigazdája.

A népszerű tiktokker, Szomjas Jennifer, vagyis „Lady Szomjas” nagy döntéseket hozott az utóbbi időben. Újra visszaköltözött a belvárosba, mert bár imádja a családját és nagyon kényelmes volt neki az otthoni élet, vágyott a függetlenségre. Ezenfelül életmódot is váltott: drasztikusan lecsökkentette az ételrendelések számát és elkezdett főzni, ennek köszönhetően pedig sokat fogyott.

Lady Szomjas

Immár kevesebb ételt rendel Lady Szomjas, inkább ő főz – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Amikor elköltöztem és a fővárosba kerültem, akkor kiszabadultam a nagyvilágba: hajnali 3-kor is rendelhetsz bármilyen kaját, meg azt csinálhatok, amit akarok, mert a magam ura vagyok, abszolút összevissza volt minden. És akkor sokkal jobban azt éreztem, hogy fel vagyok puffadva, de mivel ahhoz voltam szokva, ezért nekem az volt a normális. Mikor már éreztem, hogy kihat a közérzetemre, akkor volt az a pont, hogy eldöntöttem: mostantól nem rendelünk heti ötször, hanem igenis elkezdünk főzni. Úgyhogy most már otthonosabban mozgok a konyhában, mindent igyekszem egészségesebben, tej-, és gluténmentesen elkészíteni. Ennek hála, fogytam, és elkezdtem edzeni is” – mesélte az RTL Klub Reggeli műsorában a TikTokon több mint félmillió követővel bíró influenszer, aki úgy érzi, meghálálta a teste a fogyást.

Maga a szám nem érdekel, hogy hány kilót fogytam. Az érdekel, hogy ha belenézek a tükörbe, akkor jól érezzem magam. Most a bőröm és a hajam is jobban csillog, szóval hálás a kis testem, hogy jobban odafigyelek rá” – árulta el a 23 éves influenszer, aki még nem érte el a célját.

Van egy álom testképem, amit szeretnék elérni: a brazil formásat” – vallotta be Jennifer, aki 25 éves korára mindenképpen szeretné elérni.

Még több sokat fogyó sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top