nlc.hu
Sztárok

Marics Peti a rajongóiról

Marics Peti szívbe markoló történetet osztott meg a rajongóiról

A 25 éves énekes egyáltalán nem számított arra, hogy ilyen hatással lesz sokakra a ValMar duó zenéje.

Marics Peti úgy gondolja, sokat köszönhet a rajongóinak, sőt még azt is elárulta a Sztárban Sztár kulisszái mögött, milyen helyzetekben szokott elérzékenyülni.

Marics Peti

Marics Peti nyerte a Sztárban Sztár 8. első élő show-ját – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár – videó

Voltak nagyon extrém fellépés és bulis élményeink már, de hogy ha azt kell mondanom, ami a legpozitívabban érintette a lelkem, meg engem, én is meglepődtem. Az, biztos, hogy azokat sorolnám ide, amikor valaki találkozik velünk és elsírja magát, mert az a mai napig meg tud lepni minket, hogy valakinek ekkora örömöt tudunk szerezni” – vallotta be a Sztárban Sztár 8. első adásának győztese.

Elmondása szerint még ma is nehezen tudja felfogni azt, hogy sokak számára mennyit jelent a ValMar formáció zenéje. „Nyilván nem úgy éli át az ember ezeket, hogy egyből híres, egyből sokan szeretik, hanem egy hosszú út vezet idáig, hogy ha nem hirtelen szerzett hírnév ez, és a mai napig meglepődünk azon, hogy valakinek az életére ilyen nagy befolyást jelentenek a zenéink, meg a saját személyünk” – árulta el.

Olvass még Marics Petiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top