nlc.hu
Sztárok

Maksa Zoltán magánélete

Az autóján kívül semmije sincs a 60 éves Maksa Zoltánnak

Újra a szülei házában él a humorista.

Bár szép szakmai sikerek vannak Maksa Zoltán mögött, a magánéletére ugyanez nem mondható el – írja a Story magazin. “Az autómon kívül az égvilágon semmim nincs, a házamon a svájci hitel miatt túl kellett adnom. Nem véletlen, hogy visszaköltöztem a szüleimhez, mert egyébként nem lenne hol laknom” – mondta el a humorista.

Maksa Zoltán

Lányaira a legbüszkébb Maksa Zoltán – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ő is vágyott egy olyan boldog, életre szóló házasságra, mint a szüleié, de sajnos ez neki nem jött össze. “Kevés nő tudja azt elfogadni, hogy rengeteget dolgozom, járom az országot. (…) 40 év alatt mindössze 2 alkalommal volt egyéjszakás kalandom. (…) Én szerettem előbb szerelmes lenni. Persze jó dolog a szex, imádom, de egész más, ha ott a lélek is!” – vallotta be Maksa, akinek jelenleg ugyan van barátnője, de nem élnek együtt. “Nem lakunk együtt, de így is működünk. Gyakran randevúzgatunk, ajánlom másnak is, igen romantikus, és minimális a rezsiköltsége” – jegyezte meg.

Élete legnagyobb ajándéka és boldogsága a két lánya, de csak ritkán látja őket: “Szanaszét van mindenki, ez az én nagy tragédiám“. A kisebb lánya, a 16 éves Boglárka Kaposváron, míg a nagyobbik, Tímea – akinek már van egy kisfia – Mexikóban él.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Még több friss sztárhír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top