nlc.hu
Sztárok

Kucsera Gábor kiskamaszként

Meglepődsz: nagyon édes volt Kucsera Gábor kiskamaszként

Kucsera Gábor világbajnok magyar kajakozó, olimpikon, aki már háromgyerekes édesapa is. Hogy festett jó 10 évvel ezelőtt és kiskamaszként? Mutatjuk!

Kucsera Gábor a kajak-kenu világbajnokságokon 2005 és 2009 között két arany-, egy ezüst- és három bronzérmet szerzett kajak páros 500 illetve 1000 méteren.

A 2008-as pekingi olimpián Kammerer Zoltánnal két negyedik helyet szereztek a kajak kettes 500 méteres és a kajak kettes 1000 méteres számban.

2015. július közepén, a világbajnoki válogatóversenyen aratott győzelme után adott doppingmintája kokainfogyasztást mutatott ki. Vétségét elismerte, és kikerült a világbajnokságra utazó csapatból. Első fokon négy, másodfokon két évre (2017. augusztus 17-ig) tiltották el.

Igazi újrakezdő

Az egykori olimpikon azután is a köztudatban maradt, hogy felhagyott a profi sportolói karrierjével. A sármos sportolót utoljára 2020 őszén, a Farm VIP-ben láthattuk, azelőtt pedig Dér Heni oldalán csillogtatta meg az énektudását A Nagy Duett 4. évadában.

Az utóbbi időben egy teljesen új fejezetet nyitott az életében, eltávolodott a sport és a szórakoztatóipar világától, és saját bútorlapszabászat-műhelyt nyitott.

„Otthon elkezdtem szerelgetni, székeket csinálni, majd vettem magamnak egy vágógépet, azzal elkezdtem lapokat vágni, fúrni. Aztán ennek teljesen a szerelmese lettem” – mesélte korábban a  Mokkában.

Kucsera Gábor akkor és most

Kucsera Gábor 2007-ben (Fotó: Anikó Hortolányi/smagpix)

Egyszer fent, egyszer lent

A kajakos és Tápai Szabina hosszú évekig együtt voltak,  amikor úgy döntöttek, szakítanak, és már tudjuk, hogy ez nem volt végleges. „Kicsit a szüleink is közrejátszottak abban, hogy újra találkozzunk. Megbeszéltük a dolgokat, és lefektettünk egy-két szabályt, amihez tartjuk magunkat, és belevágtunk a lecsóba” – mondta Tápai Szabina egy tévéműsorban.

Kucsera Gábor akkor és most

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

Kucsera Gábor 2013. július 28-án vette feleségül a kézilabdázót, három gyermekük született. A pár sosem titkolta, hogy kapcsolatuk, házasságuk igazi hullámvasút azóta is.

(Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top