nlc.hu
Sztárok

Kárpáti Rebeka akkor és most

Kárpáti Rebeka: így nézett ki 15 évvel ezelőtt, amikor még senki sem ismerte

Habár egy híres szülő gyerekeként nehéz saját alapon ismertté válni, Kárpáti Rebekát ma már senki sem úgy ismeri, mint a magyar színész lányát. Saját brandet épített.
Kárpáti Rebeka modell műsorvezető sztár

Kárpáti Rebeka nevét ma már a legtöbben ismerjük, és bár sikeres modellként vált ismertté, eredetileg nem erre a pályára készült.

Modell véletlen lett, de műsorvezető tudatosan

Ugyan a most 27 éves ex-szépségkirálynő a gimnáziumban még érdeklődött a színészet iránt, hiszen dráma tagozaton végzett, a diplomáját már kommunikációból szerezte, azonban az élet egészen fiatalon teljesen más irányba terelte. Élete első szépségversenyét 10 évvel ezelőtt nyerte meg, amikor 2012-ben Soltvadkert szépének választották, majd rá 1 évre megválasztották Miss Universe Hungarynek. Később így részt vehetett a Miss Universe Világversenyen, Moszkvában. Ezt követően egyértelmű volt, hogy modellkedni szeretne, és egy ideig Moszkvában, valamint Milánóban is dolgozott. De az, hogy modell lett, nem volt tudatos választás a részéről:

„Én nem voltam ennyire tudatos, Sydney van den Bosch barátnőm noszogatott, hogy nevezzünk be együtt, mert ez jó buli lesz. Akkor volt az érettségim és sokkal inkább foglalkoztatott, hogy hogyan fogok felkészülni a történelem szóbelimre. Amikor kimondták a nevemet, hogy én nyertem az egyik koronát, akkor nagyon örültem, de tudtam, hogy a tanulást nem szabad emiatt háttérbe szorítanom. Aztán amikor túl voltam a külföldi versenyemen is, nem gondoltam, hogy folytatni fogom modellként.”

Kárpáti Rebeka és apja, Kárpáti Zoltán
Megnézem
Összes kép (5)

Az évek alatt azonban a színészkedésről sem felejtkezett meg: 2014-ben szerepelt a Jóban Rosszban sorozatban, amiben Révész Borit alakította. A színészkedést végül hagyta, ugyanis a műsorvezetés jobban vonzotta, show-műsorok házigazdája lett: a Nagy Duett, a Csak show és más semmi, majd 2018-tól a Fem3 Café műsorvezetőjeként is láthattuk. Dolgozott együtt Stohl Andrással a TV2-n futott Újratervezés műsorban, majd láthattuk a Brandépítőkben is.

A modell saját ruhamárkát is alapított, és kifejezetten aktív a közösségi oldala is, influenszerként is sikeres, de mindezért megdolgozott. 2013 óta építette a saját brandjét. Tavaly nyáron az nlc-nek mesélt a kezdetekről:

„Ez jó pár éve kezdődött el. 2013-ban kezdtem el az Instagrammal foglalkozni, akkor még nem is ismertük azt a kifejezést, hogy influencer. Egyszerűen szerettem kitenni a fotóimat, és megosztani az emberekkel az életem egyes részletét. Ez olyannyira beindult, hogy mára már valóban majdnem kétszázezer követőm van. Talán az lehet az egyik kulcs, hogy én ezt teljesen hobbiként kezdtem el csinálni és nem a pénzért, de mára már mondhatni a legnagyobb vállalkozásommá nőtte ki magát, ami komoly munkával jár.”

A magánéletét sem rejtegette

2021-ben a Nyerő Párosban is láthattuk, amiről egyre inkább úgy tűnik, hogy vízválasztó a párok számára. Rengetegen különváltak a szereplésük óta, és ezzel Kárpáti, valamint – most már – exe, Frohner Ferenc sincs másként.

Kárpáti Rebeka modellkedik
Megnézem
Összes kép (5)

Habár a műsorban úgy láthattuk, nagy az összhang kettejük között, valójában kiderült, hogy bár nem vesztek össze, de elhaladtak egymás mellett az évek alatt. Egymásról tisztelettel beszéltek a szakításukat követően is:

„Nem volt tányérdobálás, harmadik fél, semmi ilyesmi. Egyszerűen csak elmentünk egymás mellett. Két vállalkozás, nagyon nehéz helyzeteken vagyunk túl. Kitartottunk egymás mellett, de most valahogy elfáradtunk ebben. A köztünk lévő szeretet és tisztelet megmarad a jövőben is, csak egy másik szintre lépett.”

Legutóbbi nyilatkozata alapján a modell készen áll egy új kapcsolatra, de nem keresi görcsösen a szerelmet.

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top