nlc.hu
Sztárok

Tóth Judit 82 évesen is briliánsan játszik

A 82 éves Tóth Judit egyszerűen briliáns a Hotel Margaret című sorozatban

Tóth Judit 82 évesen is tündököl az RTL legújabb sorozatában.

Tóth Judit a Családi kör című sikersorozat egyik főszereplője volt, 17 epizódban szerepelt 1977 és 1981 között. Ezenkívül olyan filmekben és sorozatokban is láthattuk, mint A 78-as körzet, a Kisváros, a Barátok közt, a Korhatáros szerelem és a Drága örökösök.

Tóth Judit a Hotel Margaretben

Tóth Judit ragyog a Hotel Margaretben (Fotó: Sajtóklub)

A 82 éves színésznő tavaly döntött úgy, hatvan év után visszavonul a színészettől, döntésének részben egészségügyi okai voltak, de nem bírta sokáig a színészet nélkül: amikor az RTL Klub felkérte, legyen ő a legújabb sorozatuk, a 2022. január 31-én indult Hotel Margaret címszereplője, azonnal elvállalta. 

A Tihanyban játszódó krimi műfajában is teljesen új színt hoz a hazai sorozatgyártás palettájára, napi krimisorozatra eddig még nem volt példa. A Hotel Margaret egy könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet, melyet készítői nem várt fordulatokkal és humorral fűszereztek meg. A történet szerint egy tihanyi, sikeres influenszereknek tartott díjátadón lövés dördül el. A bonyodalmak innen indultak.

(Nyitókép: sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top