nlc.hu
Sztárok

Így ugratják egymást Emiloék

Kitört a háború Emilio és a felesége között

A házaspár addig heccelte egymást, míg Emilio megtette azt, amire Tina egyáltalán nem számított.

Emilio és felesége, Jellinek Tina mindennapjait nemcsak a szeretet, de egymás ugratása, heccelése is meghatározza. A páros szereti egymást cukkolni, mint mondják ez is a házasságukhoz tartozik. Legutóbb azonban a Sztárban Sztár-ban bizonyító énekes átlépett egy határt, amely igencsak meglepte a nejét.

Emilio

Emilioék szeretik heccelni egymást – Forrás: Spotlight Média

Épp a kapcsolatokról beszélgettünk, Tina pedig viccelődve mondogatta, hogy én már nem tudnám magamra felhívni a figyelmet, sőt más nő se venne észre. Én már az elején is mondtam, hogy ha most nyár lenne, 40 fok, akkor úgy hívnám fel magamra a figyelmet, hogy lefröcskölöm egy kis vízzel. Tina azonban tovább cukkolt, én pedig úgy voltam vele, hogy bár nincs nyár, kap abból a vízből. Igazam lett, mert a történtek után sokáig emlegette a nevemet, úgyhogy nem maradtam észrevétlen” – mesélte nevetve az Üdv a családban! című műsorban Emilio, akinek felesége nem felejti el a történteket.

Emilio

Emilio nyakon öntötte a feleségét – Forrás: Spotlight Média

Nem gondoltam, hogy Emilio rám önti a vizet, de simán megcsinálta” – fakadt ki Tina, aki éppen előtte rakta rendbe a haját. Az énekes felesége most visszavágásra készül, méghozzá háromszor. „Meg fogja még emlegetni Emilio a vizes kalandját!” – jegyezte meg Tina.

Olvass még Emilioékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top