nlc.hu
Sztárok

Molnár Áront fenyegetik a kommentelők

Új klipje miatt fenyegetik a kommentelők Molnár Áront

Molnár Áron most szembesült azzal először, hogy milyen támadások érnek egy LMBTQ közösséghez tartozó embert.

A noÁr Mozgalom nemcsak a környezetvédelem mellett, valamint a gyermekbántalmazás és a rasszizmus ellen áll ki, hanem felkarolja az LMBTQ közösség ügyeit is. Most új klippel jelentkeznek, LOVEMBTQIA+ címen. A dal refrénjét Falusi Mariann énekli, aki már nem először dolgozott együtt Molnár Áronnal, a mozgalom vezetőjével.

„Ez a legszemélyesebb klip és szám, amit a négy év alatt csináltam a noÁR Mozgalommal, mert szerepel benne édesapám, édesanyám. A gyerekkori történeteimről mesélek, ami egy nagyon érzékeny dolog” – mondta el Molnár Áron a Reggeliben, hozzátéve, hogy gyerekkorban mindenki elgondolkozik sok mindenen, többek között a melegségen, ezért fontos, hogy segítséget kapjanak a fiatalok szüleiktől.

Molnár Áron noÁR Mozgalom LMTQ

Molnár Áront támadják a kommentelők (Fotó: RTL Klub)

A klip érdekessége, hogy egy snittel vették fel az egészet, ami nem volt könnyű feladat, hiszen vágás híján tökéletesen együtt kellett mozogniuk a szereplőknek. A rendezést Molnár Áron felesége, Duda Éva vállalta magára, a koreográfus pedig Móritz Dániel volt. A dal és a mozgalom által képviselt elvek miatt is sok támadás éri Áronékat: ahogy ő fogalmaz, iszonyatos mocskolódás és gusztustalanságok vannak a hozzászólások között. Sőt, fenyegetik is őket.

„Szinte 5 percenként törlöm a kommenteket, egészen döbbenetes…”

A színész kiemeli, hogy éppen ezért van szükség a hasonló zenékre, klipekre, és az embereknek el kell kezdeniük beszélni a témáról. Szerinte a szeretet olyan erős, hogy minden falat le tud dönteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top