nlc.hu
Sztárok

Ganxsta Zolee tervei

Ganxsta Zolee nem mindennapi dolgot tervez

Újabb tetoválás díszíti majd a rapper testét.

Ganxta Zolee nemcsak a labdarúgást, de a jégkorongot is imádja, így ő is aktív követője volt a téli olimpiának, ahol a finn válogatottnak szurkolt, amely megszerezte első olimpiai bajnoki címét, ami eddigi legnagyobb sikerük – írja a Blikk.

Ganxsta Zolee terve

Fotó: Sajtóklub

„Az elődöntő és a finálé miatt hajnal ötkor keltem. Szombaton Mezőberényben koncerteztünk, de előtte lecsekkoltam, hogy van-e M4 Sport a szálláson, nehogy lemaradjak a döntőről. A buli után aludtam egy keveset, majd hajnalban Lap-sapkában és a finn Risto Kurkinen mezében szurkoltam az oroszok elleni meccsen. A világbajnoki címek mellé a finnek olimpiai aranyérmének évszámát is magamra varratom. A world champions fölé kerül az olympic champion, ez a legnagyobb dolog, ez hiányzott a gyűjteményből. Nagyon bíztam bennük a pekingi meccseken, mert erős csapattal mentek, Marko Antilla, Hannes Björninen vagy éppen Valtteri Filppula kimagasló hokisok. Ezúttal nem csak a szívem diktálta, hogy nekik kell nyerniük. Nem érdemtelen a győzelmük, jó helyre került az aranyérem. A héten megyek tetováltatni!” – mondta Ganxsta Zolee. 

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top