nlc.hu
Sztárok

Járai Kira férje nélkül utazik Thaiföldre

Egy hónapra Járai Máté nélkül utazik Thaiföldre a felesége, Kíra

A színész elmondta, hogy miért nem utazik a feleségével.

Járai Máté és felesége még a Survivor előtt kezdtek el muay thai edzésre járni, a színész ugyanis ezzel a mozgásformával készült a műsorra. Kíra a mai napig heti négy alkalommal jár, annyira megtetszett neki a küzdősport. A szinkronrendező a Reggeliben magyarázta el, hogy a tradicionális thai bokszot űzi. Az edzője minden évben kiutazik, hogy képezze magát, Kíra pedig ezúttal vele tart a pár hetes versenyfelkészülésre. Járai Máté felesége ugyan nem szeretne versenyezni, de fejlődni akar.

„Pont ezért tetszik ez az egész, mert nem vagyok egy nagy tehetség benne, de ennek ellenére nagy kitartással és lelkesedéssel vetettem bele magam” – mondta nevetve Járai Kíra, majd hozzátette, hogy a küzdősport nehézsége összehangolni a kezeket, lábakat és a csípőt.

A nehézségektől függetlenül teljesen kikapcsolja ez a sport, ráadásul segít levezetni a felgyülemlett feszültséget. 

járai kíra

Járai Kíra (Fotó: Instagram)

Kíra egy hónapig lesz távol Mátétól, ez lesz a leghosszabb idő, amennyit külön töltöttek a Survivor óta, ami 50 napig tartott. Hogy a műsorvezető miért nem utazik a feleségével, arról ő maga beszélt: folyamatosan próbál és előadásai vannak a színházban, ahonnan 5-6 napnál többet nem tudna elszakadni.

„Sosem voltunk Mátéval külön nyaralni, egy hónapot meg aztán végképp nem. Nem voltam még Ázsiában, úgyhogy minden nagyon izgalmas és kalandos lesz. Fogalmam sincs, hogy mi vár rám, és hogy fogok reagálni.”

Máté arról is kérdezte feleségét, hogy mit fog csinálni a szabadidejében. „Kérdés, hogy napi két edzés mellett mire marad erőm. Ezt majd meglátjuk, de tengerpartozni akarok, fel akarom fedezni ott a vidéket, mindent kipróbálni, amit csak lehet.”

A műsorvezető kikötötte, hogy a feleségének mindennap hiányolnia kell őt, és minimum kilenc ajándékot kell hoznia neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top