nlc.hu
Sztárok

Az ukrán születésű Mila Kunis a háborúról posztolt

Nyugtalanító fotópárt mutatott a háborúról az ukrán születésű Mila Kunis

A Rossz anyák és a Ted sztárjáról nem mindenki tudja, hogy Ukrajnában született. A színésznő most a háborúval kapcsolatban posztolt, és imádkozik egykori hazájáért.
Mila Kunis

A sztárok is aggódnak az orosz-ukrán helyzet miatt. A csütörtök hajnalban kezdődő orosz-ukrán háború híre a már régóta az Egyesült Államokban élő Mila Kunist is felzaklatta. Mila Kunis 1983-ban Ukrajnában született Milena Markovna Kunis néven, és még csak kilencéves volt, amikor a családjával Amerikába emigrált. A sztár az Instagram oldalán reagált a háborús helyzetre – szúrta ki a Bors.

Egy fényképpárost osztott meg, melynek bal oldali felén a londoni metróban alvó emberek láthatók 1940-ben, míg a jobb oldali fotó a kijevi metróban éjjeli menedéket keresőket mutatja. A hasonlóság kísérteties. A képek alá a színésznő mindössze annyit írt, hogy Pray for Ukraine!, vagyis „Imádkozzunk Ukrajnáért!”

 

Egy másik ukrajnai születésű híresség, A Quantum csendje című Bond-filmből és a Fekete Özvegy című Marvel-filmből ismert Olga Kurylenko is posztolt a témában, ő egy szöveget posztolt arról, hogy imádkozik Ukrajnáért és az ország népéért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top