nlc.hu
Sztárok

Sipos F. Tamás csak egy szagot érez másfél éve

Sipos F. Tamás szaglása másfél év után sem tért vissza

Mindent körömpörkölt illatúnak érez az énekes.

Sipos F. Tamás másfél évvel ezelőtt kapta el a koronavírus-fertőzést, a szaglása pedig azóta sem tért vissza. Mint a Mokkában elárulta, csupán egy illatot érez, az pedig nem más, mint a körömpörkölt.

Sipos F. Tamás

Sipos F. Tamás szaglása máig nem jött rendbe – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Elmondása szerint ennek az lehet az oka, hogy egy nagyobb társaságot várt magához a covidból való felgyógyulása után 1-2 hónappal, és kitalálta a feleségével, hogy pincepörköltet főznek bográcsban, amibe körmöt is tesznek. Ám le kellett mondani az összejövetelt, így Sipos F. Tamásnak egyedül kellett befalni a hatalmas adag pörköltet, s heteken át azt ette. “Valószínűleg, utólag kikövetkeztettem, azért lehetett ez, mert olyan dózist kaptam belőle, plusz még a betegség is bejátszott, hogy bármit szaglásztam utána, általában körömpörkölt szagúnak éreztem” – vallotta be.

Arra jöttem rá, hogy aminek zsírtartalma van, azt körömpörkölt-szagúnak érzem. Ennek már másfél éve, mulandó a történet. Enyhül. Ennek őszintén örülök” – árulta el az énekes, aki a szaglásproblémán kívül más hátulütőjét nem tapasztalta a koronavírus-fertőzésnek. “Szerintem ennyivel megúsztam” – tette hozzá a Republic egykori frontembere.

Friss sztárhírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top