nlc.hu
Sztárok

Bódi Sylvia a média hatásairól

Bódi Sylvi szerint nagymértékben manipulálja az embereket a média

Bódi Sylvi hosszan írt a média káros hatásairól.

Bódi Sylvi legutóbbi posztjában a média működését próbálja elemezni – szúrta ki a 24.hu. A modell az elmúlt években fel-feltűnt a mainstream médiában, több tévéműsorban is szerepelt, most mégis ezek ellen szólalt fel.

Bódi Sylvi

Bódi Sylvi (Fotó: Instagram)

„A Hazugság Világkorszaka. Talán egyszer majd így lesz elnevezve ez a korszak a történelemkönyvekben. Szörnyű, amit a mainstream média művel… agymosás, programozás… annyi, de annyi hazugság, valótlanság, elferdítés, félelemkeltés, tudat-manipuláció… régebben is így volt ez, de ami itt az elmúlt években történik. Propaganda a köbön” – kezdte bejegyzését a modell.

„A természet, a csend és a könyvek az én barátaim. Egy ideje pedig tudatosan szűrőm az információt, ami áramlik ezeken a csatornákon keresztül. TELE-VÍZIÓ… Ízlelgessétek egy kicsit ezt a szót… Érzelmekkel átszőtt képeket, információt, azaz víziót vetítenek a buksinkba, melyek – sokszor tudattalanul – hatnak ránk… Nem kérek a hipnózisból, manipulációból és hadd döntsem el én, hogy mit engedek be a szűrőmön!” – írja a folytatásban, majd emlékeztette követőit, hogy most már az internetről is tudnak tájékozódni, ami csak tovább viszi őket a mélybe.

Hosszabban itt elolvashatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top