nlc.hu
Sztárok

Nem lesz új Álarcos énekes

Nem lesz idén Álarcos énekes, kiderültek az okok

Idén nem kerül képernyőre új Álarcos énekes.

Az RTL Magyarország idén nem készít új Álarcos énekest, helyette egy vadonatúj, nagy show-műsorral rukkol elő ősszel az RTL Klub – tudta meg a SorozatWiki.

Vastag Tomi

Az Álarcos énekes 3. évadát a Kaméleon, azaz Vastag Tomi nyerte (Fotó: Sajtóklub)

„Az Álarcos énekes idén nem kerül képernyőre, de ez nem jelenti azt, hogy örökre elköszönnénk tőle. Természetesen a nézők nem maradnak látványos show-műsor nélkül. A világszerte nagy sikerű Game of Talents még idén Magyarországra érkezik, a formátum először az RTL Klubon lesz látható, Tehetség első látásra címmel” – árulta el a portálnak az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs igazgatósága.

Az új szuperprodukcióban egyszerre van jelen a show-műsorok szemkápráztató látványa és a game show izgalma.

A Tehetség első látásra című produkcióban adásonként két pár játszik egymás ellen, miközben a színpadra ismeretlen személyek érkeznek, akikről ki kell találni, hogy miben lehetnek tehetségesek (például: szabadulóművész, akrobata, késdobáló, tűznyelő, táncos, mesemondó, jazzgitáros). A játékosok – és a nézők is – kisfilmekben elrejtett nyomok alapján találgatnak, vajon mi lehet az ismeretlen, civil ruhás személy tehetsége? Amikor eltűnik a fal, elkezdődik egy látványos előadás, ezzel egy időben a pár számára kiderül, jól tippeltek-e. A jó tippekkel a játékosok minden körben pénzt gyűjthetnek a nyereményalapjukba, de ha tévednek, ellenfelük kapja meg az összeget. A tehetségek pedig nagyközönség előtt mutathatják be elképesztő tudásukat!

 Kiemelt kép: Sajtóklub

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top