nlc.hu
Sztárok

Járai Kíra egy hónapra magára hagyja férjét

Újabb próbatétel előtt áll Járai Mátéék nyitott házassága

Edzőjével vonul el egy hónapra Ázsiába Járai Kíra.

Nehéz időszak volt a nyitott házasságban élő Járai házaspár számára, amikor Járai Máté a Survivorben küzdött, és 50 napig távol voltak egymástól. Miután a színész hazajött, az jelentett kihívást, hogy újra összeszokjanak. Most pedig Járai Kíra hagyja itthon a férjét egy teljes hónapra – írja a BEST magazin.

Járai Máté és Járai Kíra

23 éve van együtt Járai Máté a feleségével, Kírával (Fotó: Sajtóklub)

Mint arról beszámoltunk, a muay thai küzdősportot űző Járai Kíra az edzőjével elutazik egy hónapra Thaiföldre. Járai Máté felesége fel van készülve arra, milyen kommenteket kap majd, amiért vállaltan nyitott házassága alatt egy hónapra elvonul az edzőjével. „Biztos, hogy ez is egy nagy próbatétele lesz a kapcsolatunknak. (…) Elárulom mindenkinek: az edzőm barátnője is velünk jön, bár lehet, hogy ezzel csak jobban beindítom az emberek fantáziáját” – árulta el.

„Soha nem fogom megtudni, mi történt ott akkor – utalt Járai Kíra arra, hogy a férje 50 napot nélküle töltött a Survivorben – Annak én nem voltam részese, ennek ő nem lesz. De azt gondolom, nekem sem kell minden egyes részletről beszámolnom majd” – tette hozzá.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még a Járai házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top