nlc.hu
Sztárok

Kihatott a Sberbank-csőd Tóth Veráék éttermére

Nehéz helyzetbe került Tóth Veráék étterme

A közösségi oldalon tudatták a hírt.

Betett a Sberbank csődje Tóth Veráék palkonyai éttermének – írja a 24.hu. Rendkívül nehéz helyzetbe került az énekesnő vőlegénye, Pauli Zoltán Palkonyán üzemeltetett PalKonyha nevű vendéglátóegysége, mivel az étterem is a pénzintézet ügyfele volt.

Tóth Vera

Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

A vendéglő közösségi oldalán rendkívüli közleményben tudatták Tóth Veráék, hogy egy időre kénytelenek felfüggeszteni a bankkártyás és online fizetést. „Kedves Vendégeink! Sajnos mi is a Sberbank ügyfelei voltunk, ezért átmenetileg a bankkártyás, szépkártyás és az online fizetést felfüggesztettük. A kialakult rendkívüli pénzügyi helyzet miatt ezúton is köszönjük termelőink, beszállítóink, kivitelezőink, munkatársaink, közműszolgáltatóink, valamennyi partnerünk rugalmasságát a pénzügyi tranzakciók tekintetében. Példátlan, hogy meg tud történni egy európai országban, hogy vállalkozások és családok ezrei egyik pillanatról a másikra elveszítik valamennyi pénzügyi forrásukat egy bankcsőd miatt. Reméljük az átmeneti helyzet mielőbb konszolidálódik, addig mindenkinek szíves türelmét kérjük” – írták.

Olvass még Tóth Veráékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top