nlc.hu
Sztárok

Győzike a mentális betegségeiről

Győzike: „Attól félek, újra megpróbálom eldobni az életem” – most hosszabb időre fekszik be a pszichiátriára

A Romantic frontemberénél az utóbbi időben még gyakrabban jönnek elő a mentális betegségeinek a tünetei.

Csak néhány Romantic-fellépés kedvéért jött ki 2 hét után a pszichiátriáról Gáspár Győző, aki hamarosan ismét bevonul az intézménybe. A pánikrohamokkal és depresszióval küzdő showman-nek hiába emelték a gyógyszeradagját, még mindig sötéten látja a világot – írja a Blikk.

Győzike

Gáspár Győzőnek eddig már két öngyilkossági kísérlete volt – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Legutóbb akkor volt rohamom, amikor Beával a minap a Sztárban Sztárt néztük. Olyan érzés ez, hogy bele tudnék halni. Halálfélelmem van, a kezem is lebénul, még egy sms-t sem tudnék írni, hogy segítséget kérjek. (…) Aki nem élt még át ilyet, az nem tudja, milyen érzés ez. Nem olyan, mint egy betegség, amire beveszek egy gyógyszert és elmúlik. (…) Attól félek, újra megpróbálom eldobni az életem. (…) A legutóbbi pánikrohamom is olyan erős volt, hogy azt kértem a Jóistentől, vegyen el engem” – vallotta be megtörten a bulvárlapnak Győzike.

Most megint ilyen mélyen vagyok. Konkrétan egy nyomorult senkinek érzem magam. Most megemelték a gyógyszeradagomat az orvosok és hamarosan újra befekszem a pszichiátriára, ezúttal hosszabb időre” – árulta el a showman.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Olvass még Győzikéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top