nlc.hu
Sztárok

Hegyi Barbara magánélete

Hegyi Barbara elárulta, hogy ismerkedett meg Zoránnal

Hegyi Barbara ritkán beszél magánéletéről, de nemrég elárulta, hogy jött össze Zoránnal.

Hegyi Barbara és Zorán nemrég ünnepelte 18. házassági évfordulóját. A színésznő Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában beszélt arról, hogy Zorán lánya, Szandra választotta őt apja mellé.

Hegyi Barbara a Polip című sorozat egyik szereplőjét szinkronizálta, Zorán pedig a hangját hallva döntötte el, hogy szeretné, ha az ő reklámspotjait is a színésznő szólaltatná meg.

Hegyi Barbara magánélete

(Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

A közös munka mellett pedig lassan egy baráti viszony is kialakult. Amikor megszületett Balikó Tamással közös kislányuk, Zorán és a lánya meglátogatták a színésznőt és családját. Ekkor találta ki Szandra, hogy Barbara jó párja lehetne az apukájának, aki tiltakozott az ötlet ellen, hiszen a színésznő akkoriban férjes asszony volt. Miután elvált, szabad volt az út…!

Hegyi Barbarának van egy lánya, Rozi, akit nagyon ritkán mutat meg, de nemrég kivételt tett, és közösségi oldalára feltöltött egy családi fotót:

Külső kódTörlésSzerkesztés
 
„Nekem a mama a legfőbb bizalmasom, ő az egyetlen, aki abszolút naprakész az életemből, aki ismeri minden gondolatomat, akivel mindent megbeszélek, és akivel megoszthatom a legbensőbb érzéseimet is. Rá mindig mindenben számíthatok. Ezért is ennyire szoros a kapcsolatunk” – vallotta be az 55 éves színésznő lánya, akinek a kamaszkora meglehetősen konfliktusokkal teli időszak volt. „Iszonyú nehéz tini voltam. Ha sikertelenség ért, vagy ha bármi miatt dühös voltam, akkor az összes bajomat anyámon vezettem le. Megvívtuk a magunk csatáit” – árulta el Rozi, aki másodéves egyetemistaként költözött el otthonról.

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top