nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra kapcsolata az édesanyjával

Megmutatta közös tetoválását Stana Alexandra és édesanyja

Úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás.

A profi táncos Stana Alexandra és édesanyja, Ildikó között kiváló a kapcsolat. Barátnőként tekintenek egymásra, minden titkukat is megosztják egymással. 

Stana Alexandra é

Édesanyjával való kapcsolatáról vallott Stana Alexandra – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Nekünk csak közös dolgaink vannak” – mesélte a DWTS táncosa a Tények Pluszban. Édesanyja pedig hozzáfűzte: “Szerintem az egész ruhatárunk közös“.

Stana Alexandra

Stana Alexandra (j) és édesanyja, Ildikó (b) – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Egy szörnyű tragédia hozta őket még közelebb egymáshoz. A profi táncos gyerekként veszítette el az édesapját. “Történt egy tragédia az életünkben, és onnantól kezdve alakult ez így. Ahhoz, hogy közel maradjon, hogy meg tudjunk beszélni mindent, barátnak is kellett lenni” – vallotta be Ildikó, aki mindent megtett, hogy a fájdalmak után a lánya semmiben sem szenvedjen hiányt. 

Mint mondják, nagyon sok közös élményük van, rengeteget utazgatnak közösen, az egyik útjukat meg is pecsételték egy közös tetoválással. “Van egy nagyon aranyos, közös Eiffel-torony tetoválás a bokánkon, amit a párizsi utazásunk után csináltattunk” – árulta el Stana Alexandra. Anya és lánya pedig meg is mutatták a közös tetkójukat a Tények Plusz kamerái előtt:

Stana Alexandra

Stana Alexandra és édesanyja közös tetoválása – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Szandiban és édesanyjában is sok közös van, többek között az is, hogy Ildikó is táncos volt, de ő teljesen más pályát szánt a lányának. “Jobb szerettem volna, ha pszichológiára megy, mert lett volna erre lehetőség, de ő kijelentette, hogy Táncművészeti Egyetem” – mesélte.

Olvass még Stana Alexandráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top