nlc.hu
Sztárok

Peruban túrázott párjával Varga Viktor

Varga Viktor valóra váltotta a 4 éve dédelgetett álmát

Egy hónapra elhagyta Magyarországot, a barátnője is vele tartott.

Varga Viktor végre megvalósította régen dédelgetett álmát, és barátnőjével együtt nekivágott Perunak és a Machu Picchu meghódításának. A szerelmespár egy hónapot töltött Dél-Amerikában. Az énekes az út során csak még jobban beleszerelmesedett táncos barátnőjébe, Liliánába – derült ki az RTL Klub Reggeli című műsorából.

Varga Viktor

Egy-egy 15 kilós hátizsákkal vágtak neki az útnak Varga Viktorék – Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó

Valamiért azt éreztem, hogy szükségem lesz valaha, hogy ez megtörténjen. Csak hát mindig annyi dolog volt szerencsére, hogy nem nagyon sikerült eljutni, én meg 1-2 hétre nem nagyon szeretek elmenni, mert akkor nem tudok mélyen belefolyni a kultúrába. (…) Azért éppen Peru, mert azt éreztem ősinek és különlegesnek, hogy azt gondoltam, hogy ez lesz az, ami inspirálni fog” – indokolta a Totemben is bizonyító Varga Viktor, miért Peru volt az úti cél, és miért egy hónapra utaztak el.

Mint kiderült, az egy hónap is kevésnek bizonyult. „Sajnos csak egy hónap volt, de kettő kellett volna, hogy kényelmes legyen. Így nagyjából minden nap egy másik városban ébredtünk fel. (…) Annyiféle helyen jártunk, olyan volt az egész mintha óvodás gyerekek rajzolták volna. (…) Egy-egy 15 kilós hátizsákunk volt összesen” – mesélte az énekes.

Elmondása szerint még az indulás előtt megtervezte az útvonalat, hogy melyik városból hova akar eljutni, és milyen indián törzseket akar meglátogatni. „Szerencsére a kis szerelmem ő meg ebben társult” – tett hozzá Varga Viktor, aki azt is elárulta a Reggeli-ben, hogy a párkapcsolatának is nagyon jót tett a közös utazás. „Először azt gondoltam, hogy magam miatt lesz ez az utazás, hogy én fejlődjek, de valójában a kapcsolatunk miatt volt és, hogy kinyissam egy kicsit őt is a világ más irányaiba. Eddig azért szerettem, mert szép volt, meg csinos, de olyan ereje és kitartása van, most már abszolút tisztelem is. (…) Egy éve vagyunk együtt, de mindig csak éjszaka találkoztunk, mert egész nap ő színházozik, és én is sok mindent csinálok, és ezért nem nagyon derült ki az, hogy milyen is ő egyébként. Most még szerelmesebb vagyok, meg annál talán még mélyebb is ez az érzés” – vallotta be.

Olvass még Varga Viktorról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top