nlc.hu
Sztárok

Köllő Babettnek is volt számlája a Sberbankba

Köllő Babették több számlát is vezettek a Sberbankban, beragadt a pénzük

A színész/híresség családja érintve van az orosz érdekeltségű bank csődjében, ugyanis a családja több számlát is vezetett a pénzintézetben. Bízik abban, hogy kártalanítják őket.

Több hazai hírességet is érintett a Sberbank régiós csődje. Először Zimány Lindáról tudtuk meg, hogy Amerikában nyaralva vette észre, hogy már nem működik a bankkártyája, aztán Tóth Veráékról derült ki, akiknek a vállalkozását veszélyezteti a bent ragadt pénz. A sorhoz most Köllő Babett csatlakozott, akinek családjával ugyan sok pénze ragadt benn több különböző számlán, de bízik abban, hogy az Országos Betétbiztosítási Alap kártalanítani fogja őket – írja a Bors.

Köllő Babett

Köllő Babett egy sajtóeseményen (Fotó: Profimédia)

Az OBA százezer eurós összeghatárig kártalanítja a bank csődjében érintetteket, és úgy fest, ez elég a luxusfeleség megnyugtatásához. Ettől függetlenül kellemetlennek találja, hogy jelenleg nem férnek hozzá a pénzükhöz, de próbál nem erre fókuszálni:

Örülök annak, ami van, vagyis jelen esetben inkább annak, ami nincs. Értem ezalatt, hogy nálunk nincs háború és még módunk van arra, hogy segítsük a rászorulókat.

Köllő szerint a pénz csak pénz, de a béke maga az élet, és most ez sokkal fontosabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top