nlc.hu
Sztárok

Törőcsik Dániel barátnője

Ilyen szép barátnője van ÉNB Kristófnak – így él Törőcsik Dániel az Éjjel-nappal Budapest óta

Nagyot fordult a világ Törőcsik Dániellel, amióta elhagyta az Éjjel-nappal Budapest sorozatot. A női tekinteteket elhomályosító szépfiú Németországba költözött, tetovál, és a jelek szerint nagyon jól érzi magát.
Törőcsik Dániel fogadáson

Aki akár csak egy részt is látott anno az RTL Klubon futó Éjjel-nappal Budapest sorozatból, biztosan emlékszik Gaál Kristófra, azaz polgári nevén Törőcsik Dánielre. Utánajártunk, mi történt vele, hogyan él most.

Sok hasonlóság volt a valós élete és a sorozatbéli karaktere között

Az Éjjel-nappal Budapest 2013-ban indult, és bár a szereplők időről-időre cserélődtek és cserélődnek a mai napig, egészen 2017-ig a kemény magba Törőcsik Dániel is beletartozott. A sorozatban Gaál Kristóf karakterét alakította, és a történet szerint Siófokról költözött fel Budapestre – ahogy az a való életében is történt –, majd nagy erőkkel csapta a szelet a nőknek, nem eredménytelenül.

A vagány, nőcsábász karakterhez jól passzolt a tetoválóművész foglalkozás, de Törőcsik Dánielnek nemcsak a szerep miatt állt jól a kezében a tű, hanem azért is, mert eredetileg, a való életben is ez a foglalkozása. 2016-ban nyitotta meg Törőcsik Art tetoválószalonját, ami a mai napig üzemel, és többek között Lilu, Ada, Lakatos Márk és Király Viktor is hozzá ment varratni.

Az RTL Klub Konyhafőnök VIP-jében megmutathatta azt is, hogy nemcsak tetoválni, hanem főzni is tud, nem is kicsit. Amióta elköltözött otthonról, azóta főz magára, és a show-műsorban kiderült, hogy a konyhai létet is művészi szintre emelte. Saját bevallása szerint a főzésre is úgy gondol, mint a tetoválásra, azaz egy olyan világra, ami kreatív és határok nélküli.

Törőcsik Dániel
Megnézem
Összes kép (5)

2017-ben, amikor kiszállt a sorozatból, az irányt Németország felé vette, hogy ott folytassa tetoválói karrierjét. Egy neves hamburgi tetoválószalontól kapott felkérést, hogy dolgozzon náluk vendégművészként, Törőcsik pedig rábólintott az ajánlatra. Elmondása szerint azért is szeret tetoválni, mert amellett, hogy örömet okozhat az embereknek, valami maradandót is alkothat a tetoválásokkal, olyat, ami összhangban képes együtt élni azzal, akinek készítette. Azzal, hogy kiköltözött, néhány barátnak hitt ember is eltűnt mellőle, akkor így nyilatkozott a baráti kapcsolatainak átalakulásáról:

„Mint említettem, sok barátot szereztem, de a nagy részük lemorzsolódott, ahogy kiderült, hogy nem szerepelek már az Éjjel-nappal Budapestben. Jó lecke volt, kiderült, ki az, aki ilyenkor is mellettem áll, és kik az érdekemberek a környezetemben.”

Törőcsik Dániel megmutatta a barátnőjét

Annyira bejött neki az élet Németországban, hogy azóta is kint él, és az Instagram-fiókja alapján nemcsak, hogy nagyon jól érzi magát, hanem a szakmájában is sikeres.

Az egykori ÉNB Kristóf ilyen szép tetoválásokat készít:

2017-ben a legszexibb férfi sorozatsztár címet is kiérdemelte a Blikk olvasóitól. A sármját csak tovább erősítette, hogy 2016-ban Kulcsár Edinával is randizott: kiderült, már régóta ismerte egymást a két sztár, de az ismeretség romantikus epizódja nem sikerült hosszú életűre.

A most 35 éves ex-valóságshow-sztár magánéletéről még az ÉNB alatt sem hallottunk sokat, azóta pedig pláne nem kötötte a követői orrára, hogy éppen mi a helyzet az érzelmi életével. A napokban azonban csepegtetett egy kis infót. Pontosabban nem is olyan kicsit, hiszen ÉNB Lali, vagyis Kamarás Norbert Instagram-oldalára feltöltött egy fotót „vendégségben” megjelöléssel, amin Törőcsik és a barátnője is látható: 

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top