nlc.hu
Sztárok

Fegyvert ragadna Fásy Ádám

Fásy Ádám fegyvert ragadna a családja védelmében

Reméli, a józan ész diadalmaskodik és hamarosan véget érhet a háború.

Két hete háborúzik Oroszország és Ukrajna, és nem úgy tűnik, hogy ez véget ér pár napon belül. A felek már több béketárgyaláson is túl vannak, de az érdekek nem közelítenek. Az ismert emberek ahogy tudják, felhívják a figyelmet a békére és teljes mértékben elítélik a háborút. Fásy Ádámék békekoncertet szerveznek, a bevételből pedig a menekülteket segítenék.

fásy ádám

Fotó: TV2

„Egy óra alatt összejött, mindenki igent mondott. Ez egy gigantikus rendezvény lesz” – mondta Fásy Ádám a Tények Plusz kamerái előtt. A fellépők között szerepel az Apostol együttes, Csepregi Éva, Varga Viktor, Nótár Mary vagy éppen Janicsák Veca.

A mulatós zenész arról is beszélt, hogy mit tenne, ha Magyarországot is veszély fenyegetné. „Rögtön a családom jutott eszembe, hogy mit is csinálnék egy ilyen helyzetben. Fegyvert fognék én is, ha valaki bántaná a családomat, de ez nem megoldás” – jelentette ki Fásy, aki bízik benne, hogy a józan ész diadalmaskodik, hiszen a vérontás egyik félnek sem jó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top