nlc.hu
Sztárok

Lezárult Xantus Barbara pere

Elítélték Xantus Barbara zaklatóját, de a színésznő nem nyugodhatott meg

Másfél év tárgyalás után lezárult Xantus Barbara pere.

Másfél év tárgyalás után lezárult Xantus Barbara pere, amely Ő. László Gábor ellen indult. A férfi hosszú hónapokon keresztül üzenetekkel, hívásokkal zaklatta a színésznőt, szexuális tartalmú fotókat küldött neki, majd Xantus többszöri, határozott kérésére sem állt le. Pénteken a férfit nem jogerősen két év börtönbüntetésre ítélték zaklatás, valamint más bűncselekmény miatt, ám annak végrehajtását négy év próbaidőre felfüggesztették – írja a Blikk .

Xantus Barbara zaklatási ügye

(Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

“Még mindig felkavaró, nehéz erről az ügyről beszélni vagy akárcsak gondolni rá. Azóta is kapok üzeneteket, feltehetően tőle. Valaki, a feltételezésünk szerint ő, létrehozott egy e-mail címet az én nevemmel, és csak nekem, illetve az ügyvédemnek, dr. Kende Péternek küld üzeneteket. Ezek kellemetlen, szexuális tartalmú levelek, amelyekben önmagáról és a jelenleg is zajló háborúról ír. Az ügyben feljelentést tettünk…. Tudomásom van róla, hogy feljelentett. Nem ért váratlanul, nem ez az első eset, hogy ő fordult a rendőrséghez, természetesen alaptalan és nonszensz az állítása. Hiába született most ítélet, ez önmagában semmit nem jelent számomra. Megkönnyebbülést vagy feloldozást az hozhat, ha végre abbahagyja az üzenetek küldését, a zaklatást, és soha többet nem tűnik fel az életemben. Addig viszont dönthet bárhogy a bíróság, ha nem áll le, számomra nincs nyugalom” – mondta a tanárként dolgozó Xantus Barbara.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top