nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva egy harmadik gyerekről

Horváth Éva elárulta, hogy bővül-e a családjuk

Kiderült, terveznek-e harmadik babát a párjával.

Horváth Éva pár hónapja Balira költözött a családjával. Eredetileg egy évre tervezték az utazást, azonban a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? adásában elmondta, ez még nincs kőbe vésve. Éva mesélt arról is, hogyan élik hétköznapjaikat az egzotikus szigeten, és azt is elárulta, terveznek-e harmadik babát.

Horváth Éva

Horváth Éva  A Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

Az eredeti terv egy év, de engem picit sokkolt ez az egy év, ahogy ezt kimondjuk. Szeretek otthon élni, ott vannak a szüleink, ragaszkodom Magyarországhoz. Most azt beszéltük, hogy fél év, és eldöntjük, hogy szeretnénk maradni vagy sem” – kezdte Éva, aki arról is beszámolt, hogyan telik egy átlagos napjuk Balin.

Viszonylag nehezen tudtam belerázódni a mindennapokba. Amikor kijöttünk, Kristófnak azonnal elkezdődött az óvoda, itt iskolaelőkészítőnek hívják. Közben házat kellett keresnünk, egy olyan helyet, ahol le tudunk telepedni hosszabb időre. Először Airbnb-ben voltunk, közben néztük a házakat, úgy hordtuk az óvodába Kristófot. Alexnek lassan indul a hozzátáplálás, neki bébiszittert kellett keresni. Totál káosz volt, most álltak be a hétköznapjaim, amik úgy néznek, ki, hogy miután Kristóf elmegy reggel óvodába – motorral viszi az apukája –, akkor jön a bébiszitter, 9-10:30-ig jógán vagyok, fél 12-re érek vissza, onnantól csak a gyerekekkel vagyok” – magyarázta Éva, aki angolul beszél, de tanulja a balinéz nyelvet.

Horváth Éva a férjével is igyekszik időt tölteni. Ugyan most már sokkal kevesebbet tudnak kettesben lenni, mint a gyerekek születése előtt, de ezt nem bánják.

Ebből a szempontból mi megtaláltuk egymást, mi a gyerekekre fókuszálunk, az a fontos, hogy őket fejlesszük. Azért is jöttünk, ide. Tudtuk, hogy Kristófnak ez egy óriási fejlődés a mindennapokban, hogy tud angolul beszélni, teljesen más kultúrát ismer meg, ami nem arra épül, hogy nyomkodjuk otthon a kütyüket…” – mesélte a híresség, aki a Palikék Világa by Manna műsorában azt is elárulta, hogy szeretnének-e harmadik gyermeket.

Jelen szituációban azt mondom, hogy ez nagyon távoli gondolat, de mondjuk Kristófnál is ezt mondtuk. Szeretnék minden egyes pillanatot megélni a gyerekekkel, hogy 100 százalékig mellettük vagyok, hogy tudom követni a fejlődésüket. Nem akarom őket bébiszitterre bízni, attól a rövid időtől eltekintve otthon sincs bébiszitterem. Nem tudom, hogy tudnék-e fókuszálni még egy gyerekre. Kettőre is nagyon nehéz, ebbe is egy picit beletörik a bicskám, úgyhogy nincsen a terveim között még ez” – árulta el Éva.

Így élnek Horváth Éváék Balin:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top