nlc.hu
Sztárok

Müller Péter Sziámi bántalmazási ügye

Ököllel ütött meg egy nőt Müller Péter Sziámi, bántalmazásért elítélték

A megvert hölgy a mai napig pszichológushoz jár, és a nyaki sérülése miatt is kezelik.

Tizenhárom év után született jogerős kártérítési döntés Müller Péter Sziámi ügyében, aki még 2009-ben ököllel ütött meg egy nőt – értesült a Blikk. A zenész sem a büntető-, sem a polgári ügyben nem ismerte el tettét és felelősségét, a bíróság végül bűnösnek és a bántalmazással okozott kárért felelősnek ítélte. 

Müller Péter Sziámi

Müller Péter Sziámi bántalmazási ügye 13 éven át húzódott – Fotó: MTI/Soós Lajos

Müller korábban közelebbi viszonyban volt a sértettel, Krisztával, akit egy fővárosi szórakozóhelyen ütött meg egy vita hevében. A megvert hölgy súlyos sérüléseket szenvedett az ütés miatt: 3 fogából is letörtek darabok, az álla felszakadt, elharapta a nyelvét, agyrázkódása lett, megrándult a nyaka, valamint úgynevezett torticollis alakult ki nála, melynek következtében nem tudta egyenesen tartani a nyakát és a fejét. A mai napig pszichológushoz jár, nyaki sérülése azóta is rendszeres speciális kezelést igényel.

Bár megalázóan hosszú időt vártam erre a pillanatra, mégis van bennem egyfajta belső nyugalom, hiszen a súlyos testi sértés bűntettének kísérletével elítélt bántalmazó talán életében először, de szembesült azzal, hogy a törvények rá is vonatkoznak” – nyilatkozta a bulvárlapnak Kriszta.

Még több friss sztárhír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top