nlc.hu
Sztárok

Kiss Ádám új munkáját kritizálta Puzsér

Puzsér keményen beszólt Kiss Ádámnak

Nemcsak a humoristának ment neki, hogy elvállalta az Észbontók házigazdájának a szerepét, hanem magának a műsornak is.

Mint arról beszámoltunk, Kiss Ádám lesz az Észbontók új,áprilisban induló évadának a műsorvezetője. A humorista új munkája azonban kiverte a biztosítékot Puzsér Róbertnél. A kritikus, publicista szerint Kiss Ádám az Észbontók műsorvezetőjeként végre méltó helyére kerül.

Kiss Ádám

Kiss Ádámmal jön áprilistól az Észbontók új évada – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Amikor Kiss Ádám 15 évvel ezelőtt feltűnt az Esti Showderben, maga volt a szórakoztatóipar reménysége: tele volt energiával, újszerűséggel, lazasággal és indokolt mértékű megilletődöttséggel. (…) Most 37 éves, és már senki nem számol azzal, hogy az új Fábry Sándor vagy az új Hajós András válik belőle, pedig kétségtelenül volt rá esélye. (…) Kiss Ádám a céges csapatépítő tréningek, haknik és falunapok elsővonalas látványossága lett. (…) 37 évesen már nem több, mint Maksa Zoltán kevésbé szerethető, rossz minőségű kópiája. (…) Semmi kétség: Kiss Ádám az Észbontók tökéletes műsorvezetője, a viszolyogtató médiaprostituált Kovács Áron méltó utódja lesz. (…) Amikor fénykorában saját show-műsor vezetésével kínálták meg, annyira félt a bukástól, hogy nemet mondott – de csak hogy messze túl a csúcson, négy osztállyal mélyebben olyanokkal szórakozzon és szórakoztasson, akik nála is csúfosabban cseszték el az életüket. Ebben a szerepben nem vallhat kudarcot” – olvasható Puzsérnak az Indexen megjelent publicisztikájában.

A kritikus azonban itt nem állt meg, az Észbontók című műsornak is durván nekiment. “Az Észbontóknál keservesebb és igénytelenebb tévéműsor aligha létezik. A legaljasabb szórakozást kínálja: a szereplők és a nézők honfitársaik iránti gúnyolódásának, megszégyenítésének és megvetésének felülről lefelé irányuló osztályélményét” – írja többek között a kemény kritikájában.

Őket sem kímélte Puzsér:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top