nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett műsorvezetőként debütál

Műsorvezető lesz Köllő Babett, ezt a TV2-s műsort kapta meg

Régóta várt erre a felkérésre a luxusfeleség.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWiki-nek adott interjúban jelentette be, hogy kik lesznek a műsorvezetői a megújult Drágám, add az életednek. Kiderült, nemcsak a produkció változik meg teljesen, hanem a műsorvezetők személye is.

Köllő babett

Köllő Babett most új feladatot kapott a TV2-n – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Tavasszal visszatér a Drágám, add az életed megújult műsorvezető-párossal. Az új házigazdák Till Attila és Köllő Babett lesznek. A produkció teljesen más lesz, mint korábban, az egész formátumot megújítottuk” – árulta el Fischer Gábor, aki többek között arról is beszélt, hogy új útvonalra költözik az Ázsia Expressz 3. évada.

Köllő Babett legutóbb a Sztárban Sztár leszek! 2. évadában volt az egyik mentor. A 43 éves színésznő – akit a Feleségek luxuskivitelben című reality-ből ismert meg az ország – mindeközben nem titkolta képernyős álmát: saját műsorra vágyott, ehhez pedig Demcsák Zsuzsához járt tanulni. Úgy tűnik, most valóra vált az álma.

Olvass még Köllő Babettről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top