nlc.hu
Sztárok

Tomán Szabina férje

Tomán Szabina megmutatta ritkán látott férjét

Tomán Szabina féltve óvja magánéletét, de az üzletasszony egyszer-egyszer kivételt tesz. Ezúttal megmutatta a Fókusz kameráinak családját.

Szigorú napirend, egy évre előre beírt naptár és fontos döntések. Tomán Szabinát leginkább üzletasszonyként ismerjük, az anyaság és család viszont mindenekelőtt van az életében. Ha kell, az üzlet látja kárát, de a gyerekeinek bármikor felveszi a telefont.

Tomán Szabina férje

Fotó: Birton Szabolcs/smagpix

Tomán Szabina ritkán mutatja meg családját, pedig kétgyermekes anyuka. Amira lánya Árpa Attilával kötött házasságából született 2006-ban. Második férjétől szintén egy kislánya született, Szofinak 2018-ban adott életet. Kisebbik gyermeke édesapját csak ritkán láthatjuk, Szini Béla szintén az üzleti életben tevékenykedik.

Tomán Szabina férje

Fotó: Fókusz

„Gyakorlatilag mi kötöttünk egy vérszerződést, szerződést, hogy ő nem marad egyedül ebben a témában. És azt gondolom, hogy ez a legfontosabb szerződés a mi életünkben. Azt tudom mondani, hogy a háztartással és a gyerekekkel, de főleg a gyerekekkel 50-50-ben vagyunk” – mondta Tomán Szabina férje.

A teljes interjút a videóra kattintva megnézhetitek:

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top