nlc.hu
Sztárok

Vele folytatja Pokorny Lia

Pokorny Lia ismert zenésszel folytatja az előadássorozatát Babicsek Bernát halála után

Pokorny Lia bejelentette, hogy kivel folytatja a darabját.

Január elején holtan találták Babicsek Bernátot az otthonában. Számos ismert ember és rajongó fejezte ki részvétét az elmúlt időszakban, többek között Pokorny Lia is, aki amellett, hogy egy előadásban játszott a színész-zenésszel, a barátjának is tartotta. Nagyon megviselte Babicsek halála, ám hosszas gondolkozás úgy döntött, hogy folytatja az előadássorozatát, most pedig az is kiderült, hogy kivel.

„Folytatom a LIAisont. Találkoztam valakivel, aki vállalta, hogy jön velem ezen az úton… Aki úgy érzem, elbírja, hogy leül ugyanarra a padra ugyanazzal a hangszerrel…és segít mesélni. Nem azért, mert Bernát pótolható, hanem mert tovább kell menni. Mert még van itt feladat. Mert így él tovább, aki és ami valaha az életünk része volt. Úgy, hogy visszük az emlékeket és mesélünk. Soha nem lesz már ez az est ugyanaz. Más lesz. Most ezt a más nyelvet keresem. Szoktatom a lelkem, mint amikor valaki egy új, ismeretlen ízt kóstol. És hálás vagyok, hogy kaptam egy segítséget, egy társat, aki érti, hogy küzdök, és segít, türelmes és megtart. Néha lázad a lelkem, aztán fürdök ugyanazokban a dallamokban, amiket egyszer valaki más muzsikált nekem. Van, hogy kíváncsi vagyok, mi az az új, ami születik. Mert mesélni valóm van. Köszönöm, Kéméndi Tamás – Harmonikaművész!!!” – írta közösségi oldalán Lia.

pokorny lia

Fotó: Győrfi-Forgács Bea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top