nlc.hu
Sztárok

Tóth Vera véleménye a háborúról

Tóth Vera elmondta a véleményét az ukrán-orosz háborúval kapcsolatban, több száz alázó levelet kapott

Az énekesnő is beállt azon ismert emberek sorába, akik elmondták a véleményüket a szomszédban zajló eseményekről.

Csütörtökön lesz négy hete, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát. Nyilván mindenkihez eljutott már a hír és valószínűleg minden háztartásban, illetve baráti körben beszédtéma a háború, mégis az ismert emberek megnyilvánulásai jutnak el a legtöbb emberhez. David Beckham a napokban átadta az Instagram-oldala kezelését egy Harkovban dolgozó orvosnak, az ukrán származású Mila Kunis és férje, Ashton Kutcher több tízmillió dollárt gyűjtöttek a menekültek megsegítésére, de akadnak magyar hírességek is, akik sokat adományoznak, ám az is sokat számít, hogy felemelik a hangjukat az erőszakkal szemben.

Tóth Vera is így tett, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szidta Putyint és olyan háborús képeket osztott meg, ami valószínűleg sokakat ledöbbentett. Leszögezte, hogy nyilván eddig is volt véleménye, de magában tartotta, azonban eljött az a pont, amikor már ki kellett adnia magából. Ez azonban sokaknak nem tetszett, hiszen – ahogy közösségi oldalán írja – rengeteg gyalázkodó, rosszindulatú üzenetet kapott.

tóth vera háború

„Miután több száz kioktató levelet kaptam írni és beszélni sem tudó emberektől, a mai napomat újult erővel kezdem! Itt a testem, alázzatok ma is. Éljen a sötétség” – írja Insta-sztorijában az énekesnő, aki pár üzenetet meg is osztott. 

Sokak szerint eltévedt Vera, a véleménye nem állja meg a helyét, de olyan is volt, aki szerint jó érzésű ember nem ír ki ilyet. Akadt olyan, aki buta libának nevezte, többek szerint pedig nincs képben a történelemmel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top