nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián a házassága jövőjéről

Berki Krisztián állítja, megváltozott

Nagy bejelentést tett a magánéletéről.

Berki Krisztián és felesége, Mazsi a házasságukon dolgozott az elmúlt hetekben Mexikóban. Úgy tűnik, megmentették a kapcsolatukat, mivel az egykori Fradi-vezér arról számolt be, hogy alaposan megváltozva tér haza. Elmondása szerint egy egészen más Berki Krisztián tér majd vissza Magyarországra, mint akit korábban megismerhettünk.

Berki Krisztián

Sokat változott Berki Krisztián, de még további önfejlesztésekre is szüksége lesz – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Állítja, új szemlélettel, új értékekkel, gazdagodva tér haza, de eközben komoly félelem is van benne, hiszen még csak az út elején jár. Erről friss Insta-posztjában számolt be Berki – szúrta ki a Bors.

Amikor is innen Mexikóból én és a családom hazatérek Magyarországra Natikámhoz és hozzátok az országunkban élőkhöz akkor én jómagam köszönhetően a nekem segítőknek új szemlélettel, új értékekkel, gazdagodva térek haza. Kibaszottul az elején járok és kibaszottul félek, hogy képes vagyok e rá, megtudom e csinálni hiszen ennek az útnak a változás a fejlődés útjának sosincs vége. (…) Végre érzem “beleálltam” és bele engedem magam teljes mértékig a személyem és a teljes testem az elmém változásába annak fejlődésébe. (…) Életem során hibáztam már oly sokat, és még fogok is. De egyet tudok: az én utamról engem többé soha senki nem taszíthat le csakis saját magam!” – írta többek között a hosszú bejegyzésében.

Az egykori Fradi-vezér már korábban bevallotta, hogy szerinte nem szabad szégyellni, ha két ember nem tudja megoldani a problémáját szakember nélkül. A feleségével – nem sokkal a közös gyermekük megszületése után – pszichológushoz fordult, mivel felismerték, hogy a kapcsolatuk már nem úgy működik, mint a megismerkedésük elején. Roboz Zsóka, a házaspár terapeutája egy hónapja még arról beszélt, hogy jelenleg tanulási folyamatban van a Berki házaspár, aminek köszönhetően rendeződhet a kapcsolatuk.

Olvass még Berkiékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top