nlc.hu
Sztárok

Tolvai Reni képe Beyoncéról

Tolvai Reni posztolt egy képet Beyoncéról, a követői pedig azt hitték, ő van a fotón

Tolvai Reninek megtetszett a világsztár ruhája.

Ahogy azt az nlc is megírta, pár nappal ezelőtt áttetsző ruhában pózolt Beyoncé, aki így ismét megmutatta tökéletes alakját. Az énekesnő fellépett az Oscar-gálán, majd a Vanity Fair partijára érkezett ebben a ruhakölteményben. Ez annyira megtetszett Tolvai Reninek, aki egyébként példaképként tekint rá, hogy megosztotta a közösségi oldalán. 

24 óráig elérhető Instagram-sztorijában megjegyezte, hogy érdemes elolvasni a kommenteket a kép alatt, ugyanis ő sem hitt a szemének. A követői nagy része azt hitte, ő látható a fotón, amiért nagyon sok elismerő megjegyzést bezsebelt. 

Akadt azért néhány rajongó, aki kijózanította az eltévedt követőket. „Mik ezek a fogyatékos kommentek? Beyonce látható a képen, könyörgöm. Mondjuk hízelgő lehet, hogy ennyien eltévedtek!” – írta az egyik rajongó. Túlnyomó részben azért még mindig olyan hozzászólások láthatók, akik dicsérik a ruhát és Tolvai Renit.

Tolvai Reni

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top