nlc.hu
Sztárok

Révész Sándor jelenlegi állapota

Így tud most járni a sztrókon átesett Révész Sándor, biztató videó a 68 éves énekesről

Révész Sándor március közepén került kórházba.

Videón mutatta meg a sztrókon átesett Révész Sándor, hogyan tud most járni: a pécsi kórház folyosóján egy bot segítségével sétál végig. Mint a Blikk írja, a felvétel nagyon biztató, hiszen a 68 éves énekes – amikor március közepén kórházba került – sem a jobb kezét, sem a jobb lábát nem tudta mozdítani.

Révész Sándor

Révész Sándor március 14-én került kórházba – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A felvétel végén látszik, hogy Révész Sándor – aki a közösségi oldalára kikerült posztjában köszönetet mondott az orvosainak és az ápolóinak – jókedvű, ez pedig bizakodásra ad okot.

Pontosan 17 nappal, 1 órával és 7 perccel ezelőtt, amikor, segítségeteket kérve, először jeleztem nektek, hogy nagyon küzdelmes napokat élek meg, se a jobb kezem, se a jobb lábam nem tudtam mozdítani sem. Az alábbi, előrehaladásomat szűkebb és tágabb értelemben is jól dokumentáló képsort köszönetképpen küldöm most, orvosaim és ápolóim magas szakértelmű gyógyító munkájáért, szavakkal ki sem fejezhető emberségéért, támogatásáért” – olvasható többek között az üzenetében.

Olvass még Révész Sándor állapotáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top