nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka immár aranykalászos gazda

Rubint Réka aranykalászos gazda lett, büszkén mutatta meg a bizonyítványát

Fontosnak érezte a fitneszlady, hogy megszerezze ezt a képesítést.

Horváth Éva és Bódi Sylvi után immár Rubint Réka is aranykalászos gazda. A 43 éves fitneszlady a közösségi oldalán számolt be erről az örömhírről, sőt a bizonyítványt is megmutatta – szúrta ki a Blikk.

Rubint Réka

Rubint Réka sikeresen elvégezte az aranykalászos gazda tanfolyamot – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Rubint Réka úgy érzi, a szülei büszkék lennének rá. Megható posztjában arra is kitér, hogy már kiskorától kezdve keményen dolgozott a földeken. 

A mai naptól Aranykalászos gazdák lettünk. Bízom benne, hogy Édesapám és Édesanyám látnak föntről és most nagyon büszkék … mert a vér, nem válik vízzé. A bátyámmal pici korunktól kezdve, keményen dolgoztunk a földeken. Nem volt szünet, nem volt hétvége … munka volt! Hálával tartozom a szüleimnek minden egyes napért, amit a következetes nevelésükkel értünk tettek. Akkor, gyerekként ezt duzzogva, ma már büszkén felvállalva képviselem. Sajnos a családi földekre már nem tudunk együtt kimenni, de az életük munkájának ezen részét megörökölve, méltón szeretném képviselni azt, amiben mindig is hittek!!!” – írja.

Olvass még Rubint Rékáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top