nlc.hu
Sztárok

Beszóltak a várandós Rácz-Gyuricza Dórának

Sértegették a várandós Rácz-Gyuricza Dórát a plusz kilók miatt

Már bánja, hogy nem szólt vissza a férfinek.
rácz jenő gyuricza dóra

Rácz-Gyuricza Dóra a közösségi-oldalán mesélte el, hogyan sértették meg a plusz kilói miatt. Dóra az édesanyját kísérte el egy bevásárlóközpontba, amikor a mosdó felé menet nem várt megjegyzést kapott egy idegen férfitól.

„Jó nagy súlyban vagy” – szólt be egy férfi Rácz-Gyuricza Dórának.

A séf felesége 24 óráig elérhető Instagram-történetében azt írta, hogy már bánja, hogy nem szólt vissza a férfinek, mert szíve szerint visszakiabálta volna neki, hogy „Megnézném a fejed, ha 10 percre lennének ekkora golyóid”.

Hol marad az együttérzés az emberekből? Milyen jogon fejezik ki vadidegenek a nemtetszésüket? Zavar a súlyom? Elnyomja az aurád? Ez lesz az elfogadott, hogy nyíltan megalázhatunk bárkit, mert “azt mondok, amit akarok”? Remélem, ha ezt elolvasod és valaha meglátsz valakit nagy pocakkal, és ez a jelenség téged zavarni fog, mégis megtartod a véleményed magadnak. Mert hidd el, másokat meg te zavarsz” – írta Rácz Jenő felesége, aki azt is elárulta, hogy 17 kilót hízott eddig a várandóssága alatt, de nem érdekli, boldog és energikus, aki büszkén viseli a plusz kilókat.

A pár szinte teljesen készen áll a kicsi fogadására, a gyerekszoba is már majdnem elkészült, valamint a babakocsit és a szükséges holmikat is javarészt beszerezték. Májusi baba lesz az első közös gyermekük, viszont Dóri már a 43. hétben jár, és a has méretéből úgy véli, hogy még az is lehet, hogy hamarabb a kezükben tarthatják a picit. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top