nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla a családi tragédiáról

Megyeri Csilla: „Amikor apa itt hagyott minket, egy világ dőlt össze bennem”

Megyeri Csilla könnyek között beszélt az édesapja elvesztéséről.

Megyeri Csilla a Palikék világa by Manna videójában elárulta, hogy ő sosem panaszkodik, mindig megy előre. Erre édesapja tanította, akit viszonylag fiatalon elveszített. 

Megyeri Csilla

Fotó: Instagram

„Az én apukámnak amputálták a lábát, nekem ez hatalmas törés volt az életemben. A mai napig az, pedig már nincs velünk… Ő mondta mindig azt, hogy soha ne add fel, bármit meg tudsz valósítani. Apu egy nagyon erős ember volt, ezt tőle hozom. Azt, hogy soha nincs panaszkodás, mindenre van megoldás – mondta könnyek között az influenszer. – Amikor 2014-ben itt hagyott apa minket, akkor bennem összedőlt egy világ, azt éreztem, mintha az egyik felem is meghalt volna. Volt egy időszakom, amikor azt éreztem, hogy minden mindegy, akár bankot is rabolhatok, nem érdekel, mert elvesztettem a számomra legfontosabb embert. Tényleg nagyon nehéz volt feldolgozni, de fel tudtam egyébként, csak néha még feltörnek belőlem az érzések” – magyarázta Csilla, aki úgy érzi, édesapja a mai napig segíti őt céljai elérésében.

Csilla arról is mesélt, hogy hamarosan családot alapítanának a párjával. „Zsolti volt az, aki szeretett volna babát, egy 5-6 évvel ezelőtt már, de én akkor nem éreztem még késznek magam. Utána felköltöztünk Budakalászra, akkor azt mondta Zsolti, itt van a lehetőség, hogy váltsd valóra az álmaidat, hagyok neked egy kis időt. Akkor megbeszéltük, hogy még nem lesz baba. Most jött el az a pont, hogy azt mondtam, leteszek mindent, fogamzásgátlót, nem bulikázunk, és akkor bármikor jöhet igazából a bébi, ha szeretne. Én hiszek abban, ha szeretne leszületni, akkor le fog” – jelentette ki Megyeri Csilla, aki kislányt szeretne. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top