nlc.hu
Sztárok

Szulák Andrea a Doktor Balatonban

Szulák Andrea bizakodva vágott bele az új projektbe: „Szeretetteli közegbe kerültem”

Szulák Andrea egyből beilleszkedett a Doktor Balaton stábjába.

Április 11-től folytatódik a Doktor Balaton, amelyben a már megszokott karakterek mellett újakat ismerhetünk meg. Olyan színészek is felbukkannak a szériában, mint Szabó Erika, Szulák Andrea, Faragó András, Ember Márk, Krisztik Csaba, Tóth Eszter, Kovács Panka, Kovács Lehel vagy Mohácsi Norbert.

Szulák Andreát már több magyar sorozatban is láthattuk, a Doktor Balatonban pedig ismét bebizonyítja, hogy fantasztikus színésznő. Vele beszélgettünk az indulás előtt.

Szulák Andrea

Fotó: TV2

Milyen volt a forgatás? Hogy fogadott a stáb, egyből sikerült beilleszkedned?

Úgy érzem, igen. Nagyon szeretetteli közegbe kerültem, már a gépkocsivezető hölggyel, aki a forgatásra vitt, jól összebarátkoztam. Kiderült, hogy fiatalkorunkban sokat szórakoztunk együtt. Azonnal megvolt a jó felütés és egy nagyon kedves, sok fiatalból álló, felkészült stáb fogadott. Az elég feszített tempó dacára hamar nagyon jó hangulat alakult ki.

Hogyan tudtál azonosulni a karaktereddel?

Somosi Jolit, a kempinges és panziós Somosi Pali húgát formálom meg. Róla azt érdemes tudni, hogy elkerült a faluból és befutott festőművész lett. Nem kiemelkedő tehetség, de jól eladható képeket készít, divatos stílusokban alkot, ezért, ha művészileg nem is tört a csúcsra, de a nagyközönség előtt nagyon ismert. A faluban mindenesetre ő a „befutott művész”, Palival évekkel ezelőtt összekaptak és azóta nem nagyon járt arra, de Pali most segítséget kért tőle és ezért megjelenik… Nem volt idegen számomra ez az kicsit ezo figura, mert a Ghost című musicalben megformált szerepem, amelyért az év musical színésznője címet kaptam, is hasonló.  

Mit gondolsz, milyen lesz a karaktered fogadtatása?

Ezt nehéz előre megjósolni, de remélem, hogy ugyanúgy fogják szeretni, ahogy én. 

Ki az, akivel jó kapcsolatot alakítottál ki a forgatás alatt?

Kuna Károllyal volt sok jelenetem, az ő testvérét alakítom. Ő egy végtelenül kedves és türelmes ember, sokban megkönnyítette a dolgomat. De a sminkesektől a rendezőkön át mindenkivel nagyon jó volt a kapcsolatom. És olyan is volt a stábban, akivel évtizedek óta jó barátnők vagyunk, ilyen Fésűs Nelly és Vásári Mónika. Mónival az Operettszínházban több darabban játszunk együtt.

Mit szóltak a szerephez a családtagjaid?

Nagyon örülnek, hogy láthatnak majd a sorozatban. Mi már a korábbi részeket is néztük, és nagyon tetszett a sorozat, a karakterek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top